Vad är en spårhund?

en spårhund är en hund särskilt uppfödda för dess ytterst angelägna om luktsinnet. Spårhundar har historiskt använts för att spåra människor, och de används också i jakt på djur i vissa delar av världen, så som doften hundar för brottsbekämpning. Bloodhound är en av de äldsta hundraser, med exempel anor långt innan det första århundradet, och spårhundar återfinns som arbetar i de flesta delarna av världen.

För att accepteras av kennelklubbarna måste en spårhund uppfylla en rad krav kollektivt som en "rasstandard. "Rasens standard för blodhundar inkluderar saker som storlek begränsningar, med en genomsnittlig höjd av 26 inches (66 cm) och färg. Blodhundar kan vara röd, black and tan, eller lever och tan, och de präglas av att mycket tjock, muskulösa kroppar. The Bloodhound är en ras som har raffinerats av otrolig uthållighet. Blodhundar kan spåra en doft outtröttligt för timmar, och de kan spåra dofter under tre dagar gammal, det gäller särskilt begåvade individer. Som ni kanske förstår, näsans kamrar blodhund är särskilt stora, förklarar mycket bra luktsinne i samband med denna hundras. Blodhundar tenderar också att vara LÅNGBENT, se till att de kan klara hindren på fältet, och de är mycket starka.

Många är bekanta med veck av tunna hud som omger ansikte, hals och ben Bloodhound. Dessa hudveck ge blodhundar en något dyster blick, som förstärks av de långa, hängande öron. Den något sorgliga uttryck för blodhund motsäger temperament denna ras: blodhundar tenderar att vara mycket vänliga, milda och entusiastiska över sina jobb, även om de också blyg och känslig. Blodhundar tenderar att komma bra överens med andra hundar, och de är mycket trogna sina ägare.

Liksom andra djur som föds upp som arbetande djur, inte husdjur, spårhundar nytta ägare som ger dem en chans att fungera. Om en spårhund hålls begränsad kan det bli orolig och deprimerad, vilket kan leda till beteende problem. Blodhundar kräver minst en timme av kraftig motion varje dag i vuxen ålder, och de smakar en chans att följa en doft. Människor som inte vill jaga med sina blodhundar vill kanske överväga att gå med i en frivillig sjöräddning grupp, där de kan lära sig att arbeta med sina hundar för att hitta försvunna personer som kan behöva hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.