Vad är en Areca Palm?

Det finns två stora användningar av termen Areca palm . I vissa fall kan användas för att beskriva hur många palmer i släktet Areca , inom familjen Arecaceae . I andra fall kan hänvisa till Areca palm Dypsis trumpetsvamp , även kallad Butterfly Palm eller Golden Cane Palm, även i Arecaceae familj.

Det bredare släkte av Areca palmer omfattar mer än femtio olika arter av vad som kan betraktas Areca palm. Den mest kända av dessa är arekanötter nut Palm, Betelpalm . Nötterna, eller rättare stenfrukter, av Areca palm är utbredda i hela tropikerna. Nötterna från Areca palm är insvept i bladen på betel vinstockar, och tuggade som uppiggande.

Ofta mutter av Areca palm kallas BETELNÖT, men tekniskt Detta är felaktigt. Förvirringen beror på användningen av betel blad. Tugga mutter av Areca palm ökar vakenhet i de flesta människor, och stimulerar medvetenhet, samt skapar en upplevd uppvärmning av kroppen. Muttern av Areca palm har tre aktiva alkaloider: Guracine, Arekolin och Arecain.

Människor i hela Stilla havet och de olika nationerna ön utspridda över Stilla tugga muttern av Areca palm regelbundet, en praxis som går tillbaka tusentals år. Vissa uppgifter tyder på muttern av Areca palm och blad av betelnötter vinstockar tuggats parallellt sedan den 2: a årtusendet f. Kr. I den moderna världen, tobak ofta läggs till betel blandning för extra stimulans. I Ayurvedisk medicin, är muttern av Areca palm används som ett medel mot dålig andedräkt. Vissa människor också tout det vara användbara för personer som lider av schizofreni, men inga goda studier finns att bekräfta denna uppfattning. Förutom de olika Areca palmer som kan kallas en Areca palm, finns också Dypsis trumpetsvamp , ibland identifierats som Chrysalidocarpus trumpetsvamp . Detta Areca palm kommer från Madagaskar, och har blivit mycket populär som ett dekorativt växter i hemmet och i landskapsarkitektur. Den Areca palm ofta touted som en buske typ växt, men många experter påpekar att på grund av deras önskan att växa ur de bör planteras med ganska lite av avståndet mellan dem. Även om det ofta hämmad av villkoren, är de i själva verket träd, och bör behandlas som sådana. Eftersom Areca Palm är en tropisk växt, behöver den en hel del fukt, och även om de ofta används inomhus, sådana villkor sällan ge den omgivande fukt behövs. Samtidigt är de skadas av kyla, så bör endast planteras utomhus under förhållanden cirka tropiska klimat.

Om odlas inomhus, en Areca palm bör hålls i en ljus indirekt ljus. Spetsarna på fronds ofta brun med tiden, men detta är normalt och väntat. Den bruna tips bör inte klippas bort, eftersom detta kommer att hämma tillväxten i dessa fronds. Alla berättade de Areca palm kan göra en vacker inomhus eller utomhus planta, men på grund av sin petiga art men att de kräver mer vård än många vanliga hushåll växter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.