Vad är Squash Bugs?

squash bugg är en vanlig typ av insekt som kan hittas över hela USA. Det betraktas som ett skadedjur eftersom den angriper producera, till exempel squash och pumpor. Även om det kan få sitt namn på grund av sin affinitet för squash och liknande produkter, även attacker saker som gurkor, zucchini och gourds. När en squash bugg är en vuxen verkar det tillplattad och är ganska stor. De flesta vuxna squash buggar är ca 5 /8 tum (1,58 cm) lång och ca 1 /3 tum (8,46 mm) bred. Vanligtvis är de mörkt färgade och visas antingen grå eller brun. De har bakkroppen som sticker ut lite utanför sina vingar, så att du kan se kanterna på sin bakkroppen när man tittar på dem uppifrån. Deras bakkroppen har också ränder som växlar i färgerna orange och brunt.

Squash buggar ser helt annorlunda ut när de först kläcks, med ljusgröna bakkroppen och svarta huvuden. Deras ben och antenner är svarta efter kläckningen och för resten av livet. Med tiden blir de ljusgrå och sedan gå vidare mot en brungråa.

Squash buggar tillbringa vintern skyddande under sådana saker som växtavfall och bergarter, de också finna skydd kring byggnaderna. På våren, vuxna lämna bekvämligheten av skydd för att hitta växter och foder, parning också. Den kvinnliga squash bugg lägger ägg i kluster, typiskt, kan cirka 20 enskilda äggen finns i en klunga på undersidan av ett blad. Generellt kan honorna finns i trädgårdar i början av juni, där de börjar lägga ägg och fortsätter att göra det hela vägen genom mitten av sommaren. Äggen tar ungefär 10 dagar att kläckas, och den tid det tar för nymfer att växa till vuxen ålder är omkring fyra till sex veckor.

Squash buggar suga sav ur blad använda mouthparts att punkteras, när de äter blad, de orsakar gula fläckar till formen. Efter en tid, det gula fläckar bli brun. Även om detta kanske inte verkar vara så stort problem, stör utfodring av squash buggar med näringsämnen och vatten flödet genom anläggningen. Med tiden kan omfattande utfodring leda till permanenta skador och även dödsfall hos unga plantor. Starkare, får större anläggningar inte är lika känsliga för utfodring av squash buggar, men de kan också dödas eller skadas av omfattande utfodring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.