Vad är Pet vitaminer?

Pet vitaminer ger ytterligare näring till husdjur. Precis som människor kan ibland kräva kompletterande vitaminer och mineraler, djur behöver sin dagliga näring också. Näringsämnen är viktiga för att bekämpa bakterier och andra sjukdomar, och i många fall kan vitamintillskott hjälpa djur som får lida av brist på näringsämnen.

Pet vitaminer hjälpa till att stärka immunförsvaret hos djur, vilket är särskilt viktigt för husdjur som är gamla eller sjuka. Kommersiella sällskapsdjur Ofta ger inte tillräckligt med näring för den övergripande djurens hälsa. Som ett resultat av behandlingen och tillsättning av biprodukter i dessa sällskapsdjur, får viktiga näringsämnen vara uttömda.

Animal vitaminer fyller många funktioner och krävs för korrekt bentillväxt, frisk hud och hår, och reglering ämnesomsättning och matsmältning. Vitaminer hjälper också till att minska stress hos djur och främja en sund syn och hörsel. Typiska tecken på vitaminbrist är dåliga hud, hår och tänder, letargi eller anemi, samt svag eller benskörhet. De vitaminer som finns i PET-vitaminer generellt passar in i ett av två stora grupper: fettlösliga och vattenlösliga. Fettlösliga vitaminer löses i fett och innehåller vitamin A, D, E och K. Vitamin A är viktigt för att bibehålla frisk hud och en hälsosam päls. D-vitamin främjar friska tänder och ben. Vitamin E är en antioxidant, som är avgörande för att bekämpa sjukdomen. K-vitamin behövs för koagulering blod.

vattenlösliga vitaminer är oftast förloras genom kokning eller bearbetning av livsmedel, alltså, att få dessa extra i form kan vara mycket viktig för att upprätthålla riktiga sällskapsdjur hälsa. Dessa vitaminer ingår vitamin B och C. B-vitamin är avgörande för muskel, hud och blod hälsa medan C-vitamin, som e, är en viktig antioxidant. Innan husdjur vitaminer eller andra tillskott som ett djur, är det starkt rekommenderat att folk diskutera ämnet med sin veterinär. Eftersom det finns så många typer av sällskapsdjur vitaminer att välja mellan, kommer veterinären kunna hjälpa tunn ned på listan, eftersom vissa produkter kan vara olämpligt.

När överväger ett särskilt tillägg, kolla innehållsdeklarationen är också viktigt. Precis som människor har allergiska reaktioner mot vissa produkter, djur uppvisar allergier också. Och precis som människor, är varje djur olika. Återigen kan din veterinär rekommendera en lämplig komplettering till ditt husdjur särskilda behov. Till exempel kan vitaminer för hundar vara helt skild från vitaminer för katter eller vitaminer för häst, etc.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.