Vad är ett ägg Incubator?

Ett ägg inkubator används för att kläckas fågel eller reptil ägg. Inkubatorn håller äggen varma, så att foster inuti dem att växa och kläcks utan att modern närvarande. Inkubatorn är satt till 98? F (37? C), och äggen placeras inuti. Kyckling kläcks vanligen efter 21 dagar, medan andra fåglar kan ta längre eller kortare tid än detta. Det finns flera skäl till varför ett ägg företagskuvös får användas. En orsak är att en jordbrukare vill kläcka några kycklingar, men ingen av hans eller hennes höns är GRUBBLANDE, eller redo att bo. Kuvöser används också i stor kyckling höja anläggningar. En annan vanlig användning av kuvöser är i klassrummet, där eleverna lär sig om ägg och höns genom att titta på äggen kläcks efter inkubation under några veckor. P

Incubators används oftast för att kläcka hönsägg, men de kan användas för alla typer av fåglar, från ankor till pingviner och strutsar. Inkubatorer kan också användas för att kläcka reptil ägg, även om detta inte lika vanligt. Ägg för höns, vaktlar, ankor, och liknande fåglar finns att köpa antingen online eller genom jordbruk butiker. Ägg levereras i en kylväska, och kan pågå i flera veckor i lägre temperaturer. De bör omedelbart placeras i en varm ägg inkubatorn så fort de anländer. Det finns många olika typer och storlekar av ägg inkubatorer. Större kuvöser har hyllor att ha flera lager av ägg, med några som erbjuder plats för över 400 ägg. Vissa är små, endast innehar ett fåtal ägg och kunna ställas på ett skrivbord. I vissa är de ägg som i ägg-kartong som aktörer, i andra fall anges i fritt, ge ungarna utrymme att röra sig när de har kläckts. Många inkubatorer har en inbyggd fläkt, hålla luften i rörelse och temperaturen väl reglerat, och ett fönster ovanpå.

Ägg inkubatorer finns på de flesta gård och trädgård butiker eller på Internet. För dem som tycker om gör-det-själv-projekt, är det ens möjligt att göra en inkubator med leveranser vanligt förekommande i hemmet. Ett ägg inkubator är ett bra sätt att öka antalet kycklingar i en flock. Det är viktigt att komma ihåg att nykläckta kycklingar bör hållas under en värmelampa för de första tre veckor för att hålla dem från att bli för kallt. Efter den tiden ska kycklingar införas gradvis i den befintliga flocken att förhindra att andra kycklingar från att skada dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.