Vad är en räka Plant?

Tvärtemot vad man kanske tror, en räka växt faktiskt inte producera räkor, men det gör släcka riklig algblomning som ytligt liknar räkor, särskilt om man kisar på avstånd. Detta vintergrön perenn växer naturligt i Mexiko, och det är ett populärt prydnadsträd bland människor som lever i tropiska subtropiska klimat av USDA zoner åtta till 11. Om man antar att vintern inte blir alltför allvarlig kommer räkor anläggningen blommar nästan året runt, ett drag som många trädgårdsodlare uppskattar.

tillåts växa okontrollerat kommer räkor anläggningen växa in i en buske runt tre meter (en meter) lång, med känsliga stammar. Många trädgårdsmästare beskär sina räkor växter tillbaka regelbundet för att främja en mer yvig växtsätt, som växterna kan få lite LÅNGBENT om de inte är formade. Bladen av räkor anläggningen varierar från djupt grönt till lila, beroende på sort, och utmärkande blommorna är mörkt rött till brunt i naturen, men de kan också vara vit, gul, rosa, grönt och grädde, med många sorter kommer i kontrasterande färger.

Räkor växter är idealiska för stora sängar och gränser, eftersom de växer ganska snabbt och de kan göra ett tätt kluster av omslaget. Denna anläggning föredrar full partiell sol och väldränerad jord. I torra klimat, kommer räkor anläggningar krävs regelbunden vattning att hålla sig friska, och de har en tendens att bli lite hängande i extremt varmt och torrt väder. Som ett resultat av många använder droppbevattning för att se till att växterna får tillräckligt med vatten.

Om vintern blir kall eller frost, en räka anläggningen kommer att dö igen, men om de lämnas ensamma, kommer den tillbaka i våren med ny tillväxt. I händelse av att en räka växt dör tillbaka, bör de döda bladen putsas bort och tas bort för att rensa marken under våren. Räkor växter kan förökas genom sticklingar, eller från sina frön, helt enkelt vänta på att utsädet huvuden torka ut helt och sedan klippa dem och lagra dem på en sval och torr plats, eller skingra frön som önskat.

Många trädgård leverans butiker bära räkor växter, ofta i en mängd sorter att välja mellan. Det är också möjligt att köpa frön, och om du känner någon som tar upp dessa färgglada tropiska växter, kan du alltid fråga artigt efter några frön att växa i din egen trädgård. Var medveten om att eftersom dessa anläggningar inte reseed, kan de sprida sig snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.