Vad är en Python Snake?

nätstruktur python orm, fackspråk som Python reticulatus, är en orm som är hemma i Sydostasien i tropiska områden. Deras normala hemmiljö är varm, tropisk regnskog nära ekvatorn. Dessutom är de som normalt finns nära vatten och är mycket skicklig på simning. I själva verket har de befolkade ett antal öar i deras sortiment och nå dem, till synes, genom sin simning förmåga. Den python orm är en större orm, vanligtvis växer upp till 25 meter eller större. Däremot får de sällan längre än 30 meter, även om vissa legender få dem att komma så långt som 50 meter. Dessa berättelser har aldrig kontrollerats, och även om vissa har erbjudit belöning för ett exemplar python orm längre än 30 meter, ingen har, i nuläget, kunnat hävda att belöna.

Python ormen identifieras på flera olika sätt. Den har en rad komplicerade mönster på sin hud, ofta i form av oregelbundna diamanter i flera olika färger. Konturen av diamanter i python orm är oftast mörkare till färgen, främst svarta, medan det inre av diamant formen är mycket ljusare i färgen. Albino pytonormar huvudsakligen vita, med kanske en gulaktig beskrivning av diamant former. Den python orm är enbart en kött-ätare. I motsats till några köttätande ormar, har den ingen Venom. Snarare som en medlem av boa familj, är det en constrictor, väntar på att bakhåll sitt byte och sedan klämma livet ur det. Bakhållet antingen kan komma från ovan, med python orm ned från ett träd eller marknivå, med ormen gömmer sig på marken.

Python ormen är en av de vanligaste typerna av ormar som hålls som husdjur. Dock bör försiktighet iakttas för att lära sig så mycket om historien om djuret som möjligt. Vilda djur som fångas och hålls i fångenskap ska inte vara så socialiserade som de som är födda i fångenskap. Därför är de som vill hålla ett python orm som husdjur bör du försöka se till att det var ett födda i fångenskap.

könsmognad av python orm i allmänhet nått efter 2 års ålder men innan 4 års ålder. Hanar är cirka 8 meter lång och den här gången och honor kan uppnå en storlek på 11 meter. Parning sker mellan september och mars. Så många som 80 ägg kan läggas och de inkuberas i nästan tre månader före kläckning. Efter att äggen kläcks, visar den kvinnliga allmänhet inget intresse hos avkomman. De är på egen hand för att hitta mat och husrum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.