Vad är en Mourning Dove?

Mourning Dove ( Zenaida macroura ) är en duva med ett brett utbud. Du kan hitta de fem underarter av dessa duvor från Sydamerika till Kanada. Mourning Doves känns igen på deras något sorglig samtal, vilket inspirerande deras namn. De kan känna av det alternativa namn som den amerikanska Morning Dove, Carolina Turtledove eller Carolina Pigeon. Fågeln har särskiljningsförmåga duva look med ett litet rundat huvud, en tunn kropp, och brun och grå färg. Genomsnittliga storlek är ca 12 inches (30. 48 cm) i längd vid förfall.

Några jaga Mourning Dove, och man uppskattar att jägare dödar 45 miljoner fåglar varje år. Befolkningen i Mourning Dove har varit relativt stabil, trots att de jagas. Cirka 130 miljoner Mourning Doves befolkar vår värld. Del av motvikt till jakt är att Mourning Dove fyller sin befolkning regelbundet. I varmare klimat, duvan kan ha så många som sex kullar per år.

Även om denna omfattande mängden reproduktion årligen tycks snabbt öka befolkningen, gör det inte. En hög andel av dödlighet finns för Mourning Dove younglings, de är lätta byten för rovdjur, och kan bli sjuk av sjukdom tidigt i livet. Ungefär 70% dör innan de uppnått könsmognad. Ytterligare, där de jagade, kan föräldrar enkelt bli skjuten, vilket lämnar ingen ta hand om unga kycklingar. Det är egentligen inte en årstid då Mourning Dove inte får aktivt ta hand om unga, så undviker skytte mamma och pappa fåglar av jägare är svårt.

Duvor är vanligtvis milda och Mourning Dove är inget undantag. När par duvor samlas para sig, markerar de sin kärlek genom att städa varandra (putsa). Hanen kan kamraten att välja sin häckningsplats. får Vissa bon stjälas från andra fåglar eller överges ekorrar bon. Några konstiga platser Mourning Dove bon har upptäckts i include krukväxter och byggnader. Dessa underbara varelser har anpassat sig mycket väl till mänskligt intrång på deras territorium och kan hittas både i städerna och på landsbygden.

Barnet Mourning Dove är imponerande attraktiv och väldigt hjälplös. Föräldrar båda måste mata unga, och började introducera en del av deras viktigaste kost, frön, efter ca 10-15 dagar. Mourning Doves äter sällan fel eller skaldjur av något slag, de flesta föredrar små frön som hirs, solros och solrosor. Om du har Spetsstjärtad duva i ditt område, kan du väl locka dem med en birdfeeder som innehåller något av dessa.

The Mourning Dove är ofta som ofarliga fågel, och även detta är sant. Dess tysta samtal och skonsam vingslag är ljud som för många framkalla fred. Fågeln är en symbol för fred både i Wisconsin och Michigan. Många förknippar duvan inte bara som en symbol för fred men också som representant symbol för den Helige Ande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.