Vad är en Japanese Chin?

A Japanese Chin, också känd som en japansk Spaniel, är en leksak hund som har varit uppskattad av japanska kungligheter. Denna hund är uppfödd specifikt för kamratskap eftersom det är mycket tillgiven. Chin är keliga knähund, men kan också vara mycket självständigt, utan föredrar att sova på baksidan av en stol eller soffa. The Japanese Chin står cirka 10 inches (25,4 cm) hög i mankhöjd och väger cirka 8 pounds (3,63 kg). De har långt silkeslent hår och en svans som lockar uppåt. Chins är oftast svart och vitt, men andra färger är rött, vitt, sobel och tan. är The Chin känt att drabbas av andningssvårigheter och hjärtproblem, på grund av sitt platta ansikte. Andra medicinska ärftlig inkluderar luxating patellas, hypoglykemi, säsongsbetonade allergier och känslighet för extrem värme. The Japanese Chin har mycket stora ögon som är benägna att bli kliade. Detta kan resultera i ögat sår, som kan behandlas med hjälp av en hund antibakteriell ögonsalva.

A Japanese Chin är relativt lättskött. De är energisnåla hundar som kräver lite motion, vilket gör dem perfekta lägenheten hunden. Än varna dig på närvaron av främlingar, de är mycket tyst. Denna hundras kräver mycket grooming, men på grund av sitt långa hår.

Grooming ett Chin innebär bad henne en gång i månaden med en ört shampoo. Chins har mycket känslig hud som är benägna att utveckla eksem. Föna din hund efter varje bad att hindra henne från att fånga en förkylning. Efter att din hund är torr, tillämpa en konditionering olja, för att förhindra att hennes långa hår från utvecklingsländer trassel. Klipp naglarna och borsta tänderna minst två gånger per månad.

hälsan hos en Japanese Chin päls beror på henne att äta en väl avrundad kost. Feed henne en helt naturlig hund mat som är rik på grönsaker innehåll. En Chin kommer också att gynnas av att äta lagad mat som innehåller mat från sitt hemland kost, såsom ris, fläsk, fisk och greener.

För att förhindra alltför sprider, tillsätt en liten mängd Emu olja för att din hunds torrfoder. Fettsyrorna i oljan kommer att stärka håret, vilket gör det mindre troligt att falla ut. Det kommer också att villkor hennes hud och göra henne mindre benägen att utveckla eksem.

Gå din Japanese Chin under en kort tid, varje dag. Detta är alla utövande han verkligen behöver. Promenader är en bra tid att Bond med din hund. Om du går till jobbet varje dag, försök att ta denna promenad innan dess. Hakan kan använda denna tid att uträtta sina behov innan de i huset hela dagen.

Som med alla hund, när de köper en Chin, forskning hennes bakgrund. Se till att du lär dig om eventuella genetiska sjukdomar som är i hennes blodslinjer. Lär om temperament hennes föräldrar för att hon inte är aggressiv, speciellt om du har barn. Hakan, men vänlig, lämpar sig bäst för hushåll utan barn, på grund av sin ringa storlek och låga krav på energi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.