Vad är en Djurkyrkogård?

En sällskapsdjur kyrkogård är en kyrkogård som erbjuder begravning tjänster till djur. Tjänsterna på Djurkyrkogård varierar med några jämförande till faciliteter avsedda för människor, medan andra är lite mindre utarbeta och skiftande. En av de mest berömda husdjur kyrkogårdar i världen är Bubbling Well Pet Memorial Park i Napa, Kalifornien, som inspirerade Errol Morris berömda film Gates of Heaven . som en människa kyrkogård en Djurkyrkogård är en anvisad plats för nedgrävning av djur, ofta med fokus på katter och hundar, trots att tjänster kan utsträckas till andra djur också. Många människor känner deras husdjur är familjemedlemmar, och de vill behandla sina husdjur med samma respekt som de skulle erbjuda död människa nära och kära och ger dem begravningstjänster, gravar och gravstenar till memorialize dem.

En typisk Djurkyrkogård erbjuder begravning i olika tomter, och ofta kontrakt med ett företag att göra grav markörer från plack till gravstenar. Många sällskapsdjur kyrkogårdar erbjuder också kremering med cremains är utspridda eller begravda på kyrkogården, eller lämnas tillbaka till djurets ägare. Teknik som vävnad matsmältningen är tillgängliga för sällskapsdjur kyrkogårdar också, och vissa alternativ erbjuda liknande grupp begravning eller naturliga begravning. I många regioner, strikta lagar förhindra husdjur och människor är begravda tillsammans. En Djurkyrkogård är ett sätt att komma runt detta problem för husdjursägare som är oroade över hur deras djur kommer att hanteras efter döden. I vissa fall gränsar till ett Djurkyrkogård en utvald människa kyrkogård, för ägare som vill bli begravd nära sina husdjur, och samma företag kan administrera till båda anläggningarna.

prissättning av tjänster till ett Djurkyrkogård varierar. Många anläggningar ge detaljerad broschyrer till allmänheten, och veterinärer tenderar också att ha information om regionala sällskapsdjur kyrkogårdar. En del veterinärer erbjuder sig att hålla organ för pickup, för husdjursägare som inte vill hantera sina djur efter döden.

Som en allmän regel, ett utbud av tjänster tillgänglig för katter och hundar, i en rad priser från blygsamma till extravagant. För större djur som boskap, får en personlig diskussion med förvaltaren av Djurkyrkogård behövas enligt sällskapsdjur hästar och boskap presentera några utmanande logistik till kyrkogården personal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.