Vad är en Camel Spider?

kamel spindel, även kallad en vind skorpion, är en arachnid, men inte en spindel alls. Det kan inte väva en webbsida och har inget gift. Camel spindlar skugga som söker, kallad solpugids , som upptar öken världsomspännande regioner.

Camel spiders växa till en längd på cirka 5 "(12. 7cm) med utsträckta ben, och är något mindre dramatik än sitt rykte. Den folkloristiska började 1991 med amerikanska soldater under Gulfkriget, och plockades upp igen 2003 när USA återvände till Irak. Soldater rapporterade spindlarna skulle scurry över sanden direkt på dem som om attackera. I sanning kamel spindlar springa efter skugga och söker skuggan skapats av soldaterna. Felaktig information om kamel spindlar sprang skenande med rykten om deras förmåga att köra 25 mph (40 km /tim), hoppa flera meter upp i luften, lägga ägg i kamelens mage, och även injicera sovande soldater med narkos gift att i smyg suga bitar av kött .

Folklore över kamel spindeln är inte begränsad till Mellanöstern. I Mexiko namnet för kamel spindeln, matevenados , betyder "hjort mördare. "

Camel spiders kan nå hastigheter på 10 mph (16 km /t), gör de jump till blygsamma höjder, och är aggressiva, även om de inte är superspiders myt. Kamel spindlar livnär sig på ryggradslösa djur, insekter och även små reptiler. De har enorma krossning käkar måste arbeta snabbt eftersom de inte har gift för att dämpa sina byten. Slutligen, kamel spindlar är så heter, inte för att de livnär sig på kameler, men eftersom de finns i samma ökenliknande klimat som kamelen.

Det är inte konstigt kamel spindeln är källan till många överdrivna sagor med sin imponerande hastighet, generös storlek och enorma utskjutande käkar. Den awesome kamel spindel för tankarna till saker i filmer som Starship Troopers , som gropar mänskligheten mot världar där jätte spindeldjur regel. Men åtminstone för nu, förblir kamel spindeln bara en skugga att söka, scuttling genom sanden för en måltid som sannolikt kommer att ha minst 4 ben, om inte 6 eller 8. Och det är goda nyheter för oss.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.