Vad är Pet Horoscopes?

Pet horoskop är astrologiska horoskop tolkas speciellt för pälsklädda familjemedlemmar. Är inte bara väldigt roligt, men de kan även sprida lite ljus över det inre arbetet i din hund eller katt personlighet. Illrar, råttor, kaniner och fåglar är alla hederliga spel också.

djurälskare, som yrkesmässigt hanterar, veterinärer, zookeepers eller är inblandade i djurhållningen är väl medvetna om att djur, liksom människor, har olika personligheter. De som studerat vilda djur kan intyga att inte två tigrar, gorillor eller vargar är likadana bara för att de har samma genetiska egenskaper som de andra medlemmarna i sin art. Vissa uppvisar kort temperedness, andras tolerans, något mer nyfiken natur, och andra förnöjsamhet. Medan biologer har vetenskapliga skäl till dessa skillnader i personlighet, vissa människor tror att gillar deras mänskliga släktingar, ligger svaret i stjärnorna. Eller mer exakt, planeterna i vårt solsystem. Genom att tolka födelsedatum ditt djur följeslagare och läget för planeterna, sällskapsdjur horoskop syfte att glädja dig med insikt eller ens "kontroll" av egenskaper du tycker är så älskvärd och kanske inte så älskvärda i dina lurviga fåglar, eller skalas vän. Oavsett om man ser faktiskt anekdotiskt, eller som en chimär påhittade kul, kan PET horoskop vara rolig och underhållande. Förutom de horoskop som baseras på ditt husdjur födelsedatum, daglig sällskapsdjur horoskop inriktad på valpen kattunge eller papegoja är avsedda att tolka den nuvarande planeternas rörelser för allmänna astrologiska råd. Om exempelvis Mercury planet kommunikation är bakåtsträvande, kanske ett husdjur horoskop innehålla en varning om att du kanske inte förstår vad ditt husdjur behov och under denna tid. Det kan bli missförstånd som kan leda till utagerande eller att "hänga hund" utseende. är Jupiter, planeten högre sinne, utbildning och resor räkna framträdande? I så fall kanske ditt husdjur horoskop säga dig att det är en bra tid att lära ditt husdjur nya trick, eller att ta den lilla critter med er på den semester som du ville ha. Husdjur hotell gärna emot dig och din hund, katt eller smådjur.

Kanske Mars, planet aggressiva energi kastar sitt röda sken över ditt husdjur horoskop? Om så det kan rekommendera dig att undvika Dog Park eller interaktion med andra djur för en dag eller så. Du kanske också märker att din ara är ganska feisty eller att kattungen har fragmenterat i gardinerna! Och du kanske inte märker någonting alls. Men som förmodligen inte kommer att hålla dig från att ta njutning i avläsningarna ändå.

Många människor tycker att husdjur horoskop är ett roligt sätt att unna sig i kärlek till sina icke-mänskliga vänner och följeslagare. Många sällskapsdjur horoskop är tillgängliga online. Tänk på att många om inte de flesta är skrivna med språng kul i åtanke.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.