Vad är KAURISNÄCKA Tankar?

KAURISNÄCKA skal är vacker äggformade skal som tillhör havet mollusker av släktet Cypraea . Nästan alla dessa skal anses vackra grund av en mycket blank yta som har jämförts med glans av porslin. Några cowries kan vara ett undantag. Exempelvis har Hawaiian granulerad KAURISNÄCKA en mycket grövre yta. Det andra människor hitta attraktiva om KAURISNÄCKA tankar är deras många färger och intrikata mönster. De flesta visar variant färger i olika vita, nyanser av brunt, svart, orange och gult. Mönstren kan likna prickiga, virvlar och ränder, eller förefaller marmorerat. Av denna anledning kan du ofta större KAURISNÄCKA granater används som heminredning, och mindre är vanliga i smycken, särskilt halsband. Det finns över 150 olika arter av cowries, och de är finns i hela flesta oceaner. Man kan säga att färgerna i KAURISNÄCKA tankar alltid har inspirerat människor. Tidig afrikanska grupper använde dem som valuta eller i handeln. Den Ojibway stam Native America använt vit KAURISNÄCKA granater i heliga ceremonier. De har också använts som brickor eller bitar spel, och kanske en av de mest ovanliga användningar av dem som en ram för lagning strumpor, eftersom jämnhet inte skulle skadas ytterligare ett par strumpor eller strumpor.

Om du funderar på att lägga till några dekoration till ditt hem med KAURISNÄCKA skal du ha en stor mängd val i storlek och färg. Minsta tankar kan handla om ,20 inches eller ca 5 mm i längd. Största KAURISNÄCKA tankar får åtgärd 6 inches (15,24 cm) långa. Tänk dig en korg av dessa vackra snäckor där någon kan gå igenom dem eller en vas eller glasburk fylld med dem. Du kan använda den större granater enkla ornament på en mantel eller bokhylla. De större skal är ganska hård, och oftast motstå brott väl, så det finns inte mycket orolig om en besökande gäst droppar en slump.

Det har föreslagits att KAURISNÄCKA tankar kan ha använts vid handel med Nordamerika. De har hittats i arkeologiska utgrävningar för långt från haven som har rest på egen hand. Det råder inte konsensus, men det är teorin att använda KAURISNÄCKA granater i någon form kan dateras till åtminstone 8000 år sedan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.