Vad är Equine Massage?

Equine massage är en form av massage som är anpassad för hästar. Equine massage är också ibland kallas equimassage, equitouch eller hästsporter massage, och det används av en mängd olika ryttare runt om i världen. Som fallet är med massage på människa, har häst massage en rad fördelar, och det kan användas både för att behandla specifika villkor och att vidmakthålla hälsa och välbefinnande.

Hästar har unika fysiska behov som är behandlas av hästdjur massage, vilket egentligen är en form av djup vävnad massage på steroider. Utövare som erbjuder häst massage vidta omfattande utbildning inom häst anatomi och fysiologi så att de förstår de komplexa muskelsystemet av hästen, och de lär sig en mängd olika tekniker som kan användas för att frigöra värk och spänningar i hästar. Målet med en häst massage session är att frigöra upp stela leder och muskler, öka hästens rörelseomfång och kunna röra sig utan smärta eller stress.

Equine massage kan erbjudas på ett regelbundet underhåll basis, med tanken på att identifiera och åtgärda alla uppkommande problem tidigt, och det kan också användas för att behandla specifika situationer, som ben-och ledvärk. Förutom att dämpa smärta, beröring tenderar också att hästar lugnare, lyckligare och mer tillförlitliga, och många ägare vill använda häst massage för att behandla sina hästar inför tävlingarna, som en glad, flexibel häst tenderar att utföra på bästa sätt.

Även hästar massage kan höja några ögonbryn bland människor som inte känner till komplementär medicin, den har några tydliga fördelar. Hästar som får regelbunden massage tenderar att röra sig mer fritt och agera på ett mer naturligt avslappnad, mode vilket gör dem mindre benägna att skada. De också njuta av massage enormt, många hästar stöna av lycka eller somnar under massage, och några hästar växa ganska bifogas deras massage terapeuter. och en känd häst massage terapeut stress att han eller hon inte kan diagnostisera eller ger medicinsk rådgivning, såvida han eller hon är också en veterinär. Många länder har lagar som förbjuder utövandet av veterinärmedicin utan licens, med målet att skydda djur från skrupelfria yrkesutövare. Som ett resultat av hästdjur massage terapeuter är mycket noga med vilken typ av arbete de gör, och de vanligtvis uppmuntra användningen av rutin veterinärvård förutom hästar massage för att behandla och ta hand om hästar.

För att hitta en häst massage terapeut i ditt område, ett bra ställe att börja på är hos veterinärer och hovslagare, som kan vara bekant med en särskilt begåvad terapeut. Om din häst har inte fått massage innan, kan du få råd av en veterinär först innan den driver massage terapi, att se till att det inte är kontraindicerat för din häst. Du kan också hitta terapeuter via listor som professionella organisationer, som med alla hälsa läkare, fråga om terapeutens behandling filosofi och kvalifikationer innan du bokar en tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.