Vad är Dog Tröjor?

Hund tröjor är en populär form av sällskapsdjur kläder som kan vara både nyttig och fashionabla. Korthåriga, äldre och små hundar gynnas speciellt från hunden tröjor under kyliga temperaturer. Dog tröjor finns i många stilar, storlekar och tyger, inklusive ull, fleece, bomull, och med kashmir. Ursprungligen var avsedd att ha husdjur skyddas från väder och vind, tröjor hund, tillsammans med andra husdjur kläder, nu är ganska trendig. En bekväm passform och lätt att komma på och utanför är viktiga funktioner för att söka med hund-tröjor. En hundens vikt, mått och fysik är viktiga att ta hänsyn till en bra passform. För kropp längd, mät din hund från basen av halsen till svansroten. Nacke, bröst och ben mätningar längd är också viktig, med bröstet mätningen i slutändan är den avgörande faktorn för en korrekt passform. I allmänhet är det bättre för en hund tröja bli något större än för snug. När du beställer en hund tröja och se efter att nacken och öppningar ben är tillräckliga för att tillåta fri rörlighet. Vissa hund tröjor har ärmar för alla fyra benen, andra passar bara över frambenen. Liknar den mänskliga version, en hund kofta har ett blixtlås, som kan vara till hjälp när klä hunden. Ärmlös hund tröjor är lättare att stiga på och av, men ger inte så mycket värme som sleeved versioner. för värme, leta efter hund tröjor som är tillverkade av ull och passar på alla fyra benen. Construction kvalitet är lika viktigt som pris, söka mjuk och robust material. Kontrollera alla blixtlås eller bilagor kardborreband för att säkerställa att de inte kommer att fastna i hundens päls.

Några hund tröjor funktionen huvar eller polotröja, och många är dekorerade med rosetter, fäst halsband, eller tryckta logotyper. Andra sorter likna en skjorta /väst-kombination och några inkludera matchande hattar. Dog tröjor kan vara hand-eller maskintvätt, kolla tillverkarens etikett.

Specialutformat hund tröjor ofta hand trikå. Seasonal och tröjor semester finns, liksom tröjor hund i lättare vikt tyger, såsom bomull, våren temperaturer. Några konvertera från en tröja till en regnrock för extra funktionalitet. Hund tröjor kommer i olika prisklasser, från ekonomiska till haute couture. Fler val i hund-tröjor finns för leksaker och små hundar rasen, men flera online PET företag också funktionen sällskapsdjur kläder för stora föda upp hundar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.