Vad är Boring Insekter?

Boring insekter är insekter som vill borra hål i trä, bark, vedartade ångor, löv och andra delar av träd, buskar och växter. De kan vara ett allvarligt problem i trädgården och i hemmet, och de finns i alla hörn av världen, med hundratals vanliga tråkiga insektsarter infekterar allt från druva rötter till böcker. När dessa medlemmar av insekten världen bosätta sig i, kan de bli mycket svår att rubba, att förebygga angrepp en prioriterad fråga för människor som vill undvika skador orsakade av insekter tråkig.

Några tråkig insekter foder aktivt på det material som de äter till, medan andra borrhål att leva, eller att lägga ägg. Vuxna insekter och larver kan både bedriva tråkig verksamhet, och så tråkigt insekter bosätta sig i och börja avel, kan de skapa en befolkning som kommer att fortsätta växa med varje avel cykel, orsakar skador på sprids mycket snabbt. I vissa fall är skadorna svåra att upptäcka eller osynliga, eftersom det sker under ytan, medan andra tråkiga insekter lämnar tydliga spår av deras närvaro. är några arter dras till träd och växter som redan är sjuka eller sjuka. Dessa tråkiga insekter dra fördel av den försvagade tillstånd för anläggningen, och kan påskynda den skadade, vilket gör det svårt för växten att återhämta sig. Andra kolonisera växter och träd som är helt friska. Tecken på en tråkig insektsangrepp inkludera gulfärgning och hängande blad, punktformiga och ärrbildning på stammar och grenar, tjocka sekret från fabriken på grund av gräva djupt i växten, eller tydliga tecken på insekt verksamhet på anläggningen. Förutom att kolonisera levande träd och växter kommer tråkig insekter attack även trä och träprodukter, såsom böcker, stängsel, däck och hus. Denna typ av skada kan ibland vara mycket svåra att upptäcka från ytan. Över tid, tråkiga insekter orsaka en mjukgörande och kollaps, och under tiden, de sprider sig till andra potentiella källor till mat eller bomaterial i området.

Some exempel på tråkiga insekter ingår termiter, skalbaggar pulver post, skalbaggar Longhorn, myror snickare, och asiatiska skalbaggar Longhorn. Styra boring insekter innebär att hålla hus och trädgård så rena som möjligt, kasta eller binda dött organiskt material som klippt trädgrenar och övervakning utsatta trä, träd och växter för tidiga tecken på angrepp. Om insekter inte bosätta sig i, bör smittat material avlägsnas och omsorgsfullt kasseras för att förhindra en spridning till andra områden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.