Vad är ADSTRINGERANDE Pulver?

ADSTRINGERANDE pulver är en antiseptisk blodpropp agent som oftast används i husdjursvård. Ungefär som en ADSTRINGERANDE penna, som är gjord av alun, hållplatser ADSTRINGERANDE pulver blödning av upphandlande blodkärlen. De flesta sällskapsdjur groomers och veterinärer hålla ADSTRINGERANDE pulver till hands. ADSTRINGERANDE pulver används oftast på hundar, katter och fåglar och är en bra produkt för husdjursägare att hålla på sidan också.

Hundar och katter har blodkärl som löper längs centra deras klor. När naglarna är klippta under grooming eller rutinmässig vård, kan de enkelt kapas för nära blodkärl. Otroligt, när hack, kan dessa blodkärl producera en oroväckande mängd blod. Tillämpa ADSTRINGERANDE pulver till denna typ av till synes mindre skada kan inte bara stoppa blödningen, men kan göra framtida putsning lättare.

ADSTRINGERANDE pulver gör att fartygen att minska ytterligare tillbaka i klo och även koagulerar blodet. Inte bara ADSTRINGERANDE pulver kontrollera blödning över-klippta naglar, det hjälper till att förhindra bakterier från omgivningen kommer in i blodbanan. Denna särskilda första hjälpen agent är inte bara användbar för olyckor medan trimning hundar och katter "naglar, men också fåglarnas näbbar. Veterinärer använder ADSTRINGERANDE pulver för att kontrollera blödningar av andra yttre skador också.

Att använda ADSTRINGERANDE pulver, helt enkelt doppa den drabbade tass eller näbb i en liten skål eller behållare som innehåller ADSTRINGERANDE pulver. Göra doppa inte området in i flaskan med pulver, utan snarare hälla pulvret i en separat behållare för att göra tillämpningen enklare. Endast en liten mängd ADSTRINGERANDE pulver är nödvändigt-precis tillräckligt för att täcka det drabbade området. Den stannar allmänhet blödning vid kontakt, men bör blödning fortsätta, fortsätta att gälla lätt tryck på området och sedan söka ADSTRINGERANDE pulver. Om blödningen är okontrollerbar, söka tjänster av en veterinär.

ADSTRINGERANDE pulver är tillgänglig vid alla sällskapsdjur tillförsel återförsäljare och kan hittas tillsammans med andra husdjur första hjälpen-produkter. Även grooming är ingen svår uppgift, är det tillrådligt att få ordentlig instruktion från den klippa klor och näbbar från din veterinär eller groomer innan du försöker det hemma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.