Hur blir jag av grodor?

En groda angrepp i din trädgård kan snabbt bli en huvudvärk för dig och resten av kvarteret. Ljudet av grodor när de hörs på en vandring eller campingtur låter som musik för många människor. Men när du försöker att somna på kvällen, kan det få dig att se rött. Lyckligtvis kan du bli av grodor i din trädgård och återfå din mentala hälsa. Det första du behöver göra för att bli av grodor är avloppet alla vattenförekomster i din trädgård. Grodor lockas till varv som har vatten som är tillgängligt för dem att simma i. Om du har en pool, göra den oåtkomlig för grodorna genom att täcka den, helst med en hård övre luckan. Bara detta kan orsaka att grodorna att hitta ett nytt hem. är Grodorna lockas till varven att ge dem en källa till föda. Om du har flugor eller mygg i din trädgård, måste du bli av med dem innan du kan bli av grodor. Prova tänder ett ljus citronella, eller använd flyga fällor. Om flugor dras till en papperskorg, flytta in den i garaget eller få en stram passande täckmantel för det. Dränera något stillastående vatten för att hindra myggorna från att anta fler ägg.

Håll gräset klipps en kort höjd för att bli av grodor. Grodor behöver en plats att gömma sig, och de föredrar att göra detta i högt gräs och ogräs. Fyll upp några stora hål du kan ha i din trädgård, eftersom de gör bra hem för grodor.

Ansök orm motbjudande i ytterkanten av din trädgård. Det kommer att hjälpa att bli av med grodor, eftersom de stöter bort lukt. Se till att följa anvisningarna för ansökan på baksidan av burken. Håll dina barn och djur borta från området tills den torkar. Om du har en bäck som löper genom din trädgård bör du dra alla ogräs och växter som omger det. Grodor kommer att simma upp i ån och göra sina hem bland ogräset. Du kommer att kunna bli av grodor om de inte har en plats att söka skydd.

Stubborn grodor kan kräva lite extra avskräckande för att hålla sig borta från din trädgård. Om detta verkar vara fallet, installera nät i ytterkanten av din trädgård. Nettningen kan installeras oberoende av varandra, eller knutna till botten av ett staket. Detta förhindrar att grodorna att komma in och uppmuntra dem att hitta ett nytt hem. Du kommer fortfarande att behöva ta itu med de grodor som redan finns i din trädgård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.