Vad är några Rabbit raser?

ett brett sortiment av kanin raser är godkända av kanin föreningar över hela världen, från Dvärgvädur till rutig jätte. Många människor tycker om att hålla kaniner som husdjur och djur visar och därmed bevara vissa mycket gamla arv raser av kaniner och några specifika raser är också bevaras för deras kött och päls. Om du är intresserad av att se någon känd kanin raser personligen, kan du besöka en kanin visa att se det bästa av grödan, kanin visar också en bra plats att nätverka med uppfödare, för personer som är intresserade av att köpa renrasiga kaniner.

Alla kanin raser hålls på hemmamarknaden är sanna kaniner, inklusive de betonar "felaktigt belgisk hare. Harar kännetecknas av sin extremt muskulösa bakbenen och deras långa, upprättstående öron. Kaniner är också född blind och hjälplös, medan harar föds med förmågan att klara sig själva, i viss utsträckning. En av de mest kända och älskade kanin raser är Lop. Det finns faktiskt ett antal Lop raser, inklusive Dvärgvädur och Holland Lop, och alla kännetecknas av att ha floppy öron som hänger ned på sidorna på deras ansikten. Lops är kända för att vara mycket mild och tillgiven, för kaniner, och många människor tycker om att hålla dem som sällskapsdjur. Ett antal kanin raser är kända för särskiljningsförmåga eller ovanlig päls. Satin har päls med en rik, glänsande glans, till exempel, medan Beverens, en av de äldsta kända kanin raser, har extremt tjocka, frodiga rockar. Argente kanin raser från Frankrike också har mycket plysch, mjuk rockar, inklusive Creme d'Argente, som har en krämig övre kappa med en häpnadsväckande orange underull. Jersey Woolies är kända för sina extremt fuzzy, ull-liknande rockar, har liksom luddiga lops, och Rex kaniner mycket mjukt, lockigt hår.

Angora är en annan välkänd kanin ras. Angoras har extremt långt hår som kan kammade eller plockade och inlindade i ull, angora plagg är prisade för sin isolering värde och mjukhet. Många angora kaniner är också extremt mild och lugn husdjur.

På den lilla änden av skalan, kan man hitta mini kanin raser som dvärg lops, Hotots dvärg, och Netherland dvärgar. Många andra kanin raser har avlats fram för att tillverka extremt små individer. På andra änden av skalan, rutig den stora raser som de flamländska jätte, jätte, jätte brittiska och tyska grå jätte är alla kända för sina ovanligt stora. Dessa raser har utvecklats främst för kött.

Kanin raser också komma i en regnbåge av distinkta färger. Himalayan kaninerna har krämig organ med mörka öron och ben, medan holländska kaniner har distinkta skarpa svarta och vita markeringar. Blå i Sint-Niklaas är känd för sitt utmärkande krämig grå rock, medan engelska platser, som du kanske tror, som omfattas av platser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.