Vad är fonden för djur?

Fonden för djur är en ideell djurskydd organisation som fungerar på ett antal aspekter av djurskydd, från att tillhandahålla veterinärvård att aktivt arbeta för att främja djurvänlig lagstiftning. Baserad i USA, denna kärlek betraktas allmänt runt om i världen, och det fungerar med ett antal andra djur välgörenhetsorganisationer, inklusive Humane Society of the United States. Fondens motto är "vi talar om dem som inte kan. "

Organisationen grundades 1967 av Cleveland Amory, en välkänd djurens rättigheter förespråkare och samhällsdebattör. Välgörenhet fungerar på djurskyddsfrågor från ett antal ställningstaganden. Liksom många djurskyddsorganisationer, ger den skyddande att missbrukas och oönskade djur i anläggningar som Cleveland Amory Black Beauty Ranch i Texas och fonden för Djur Wildlife Center i södra Kalifornien. Fonden för Animals även fonder Rural Area Veterinary Services (RAVS), som ger låg och inga kostnader veterinärvård med låga inkomster husdjur på landsbygden. Förutom att direkt hjälpa djur i nöd, fonden for Animals också arbeten på utbildningskampanjer för att främja djurens rättigheter och välfärd. Den fokuserar på frågor som jakt, användning av djur för underhållning, och ta hand om skadade vilda djur. Fonden för djur har historiskt varit frispråkiga om användningen av djur i forskningen, även erbjuda permanenta bostäder för pensionerade försöksdjur.

Fonden för djur har också hjärnan bakom några av de djärvaste kampanjer djur rädda i historien, inklusive luftbro nästan 600 Burros från Grand Canyon 1979 när djuren griffeltavla för destruktion. Under Cleveland Amory tid som chef för fonden för djur, arbetade organisationen även med Sea Shepherd Conservation Society, som använder radikala taktik för att skydda marina djur. Amory främjas också användningen av kändisar i reklam, stödd mot sin Hollywood-anslutningar för donationer av pengar, tid och varor till välgörenhet auktioner.

Denna organisation har en lång historia i djurskyddslagstiftningen, och under 2005 , fonden för Animals gått samman med Humane Society i USA för att skapa Humane Society Legislative Fund. Denna fond används för att främja djurskyddslagstiftningen, och att uppmuntra passagen av lagstiftning som skyddar djuren från elefanter till möss. Båda organisationerna är också kraftfulla lobbyister på uppdrag av djur.

I likhet med andra välgörenhetsorganisationer, beroende fonden för Djur starkt på stöd från givare, i form av tid, medel eller varor för auktion. Det tar regelbundet högt betyg från organisationer Charity Rating, vilket tyder på att medlen används etiskt och ansvarsfullt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.