Vad är en utdragbar Leash?

en infällbar koppel tillåter en ägare att justera avståndet att hans eller hennes hund kan vandra medan han gick med en hundförare. En mekanism i handtaget på en infällbar koppel tillåter föraren att stoppa utbyggnaden av bly genom att trycka på en knapp. Ett klipp på koppel fäster vid hundens halsband. En uppfällbara koppel tenderar att fungera bäst på hundar som är välkontrollerad och inte tenderar att dra bort från föraren. Att effektivt använda en infällbar koppel, måste föraren förutse när han eller hon behöver för att hålla tillbaka hunden, eftersom djuret är redan framför vandraren. Därför kan föraren vänta inte för länge med att använda broms-mekanismen. Indragbar koppel företag tout fördelen att ge hunden en känsla av frihet samtidigt som ägaren att hålla tillbaka hunden.

Flera problemområden kan uppstå när du använder en infällbar koppel. En fråga som uppstår när barn eller personer med liten kroppsbyggnad hanterar en hund som drar ifrån dem. I denna situation, de tunga handtag för en infällbar koppel studsar bakom hunden om det bryter gratis. Hunden kanske tror att något är jagar honom och kunde springa in i trafiken.

Även om en infällbar koppel är märkt för att ange storleken på hunden är det lämpligt att, som inte alltid betyder att det kan motstå ett företag bogserbåt från just storlek hund. Ett annat problem är risken för skador såsom skärande, brännande, eller amputation ur sladden är förpackade. Ögonskador är också en risk. Flesta infällbara koppel förpackning innehåller bruksanvisning och en varning att inte använda denna typ av koppel runt barn eller spädbarn. En indragbar koppel ska aldrig användas som en pappershandel koppel fäst på en stolpe eller ett annat objekt.

sänkbara koppel finns i olika stilar och färger. Längderna varierar också, från cirka 16 fot (5 m) till 30 fot (9 m) utvidgas till fullo. Vissa har en infällbar sladdar och andra inslag simhud bälten. Ett annat gemensamt drag är ett bekvämt, mjukt handtag. Vissa infällbara koppel även har en ficklampa och radio i handtaget facket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.