Vad är en hannoverske Horse?

Hanoverian hästar är en välkänd ras europeiska varmblod häst. Dessa hästar berömda excellera i olympiska konkurrens, ofta tyngre än andra raser i flera Arenorna. Hanoverians används också som sporthästar världen över, och de kan ses i olika miljöer från dressyr ringen jakten fältet. Deras naturliga vänlighet och goda temperament gör dem utmärkta arbetshästar och kamrater sport, och en välutbildad Hannoveranare kan vara ett utmärkt val för en upp och kommande unga ryttare. Detta tysk hundras som tros ha sitt ursprung i europeiska krigshästar föds upp för starka ben och uthållighet. 1735 etablerade kung George II av England en stud i Hannover, lägger grunden för den moderna Hannoveranare. Ursprungligen var bred Hanoverians vara transport hästar, med atletisk gångarter, inflytelserika organ och attraktiva conformations. Av 1800-talet haft en formell stambok etablerats och fullblod blod infördes till Hannover för att göra dessa hästar mer lämpade för sport.

Hanoverians stå ca 16 händer tall i genomsnitt, och de är oftast fux, brun, brun, svart eller grå. De är extremt rörlig och behaglig, med en berömd marktäckande promenad, en delikat flytande trav, och en mycket aktiv galopp. Dessa atletiska hästar är också väldigt enkelt att arbeta med utbildning, vilket gör dem utmärkta kandidater för dressyr, en mycket krävande HÄSTSPORT. Innan en häst är upptagna i den hannoverske stamboken, är det granskas noga, och det måste uppfylla en rad exakt poäng. Den rasrenheten har bevarats i över 200 år, med endast de bästa hästarna släpptes in i stamboken, men uppfödare har varit flexibla, ändra ras för att möta varierande allmänhetens efterfrågan. Hanoverians har fortfarande kvar de egenskaper som gör dem bra vagn hästar, till exempel, men modern Hanoverians är något lättare och mer atletiska än sina föregångare. Uppfödare har också hållit pool av tillgängliga hästar stora, säkerställa den genetiska mångfalden och en starkare ras som följd.

Många uppfödare och organisationer över hela världen ansluter ägare Hanoverians och hålla regelbundna försäljning för människor som vill köpa dessa hästar. En Hanoverian kan bli dyrt på grund av de krävande rasstandarden, men många ryttare anser att kostnaden är värt det eftersom dessa hästar är mycket pålitliga, sansade artister. Ryktet om den hannoverske har gjort det speciellt populär i dressyr samhället och på höga nivåer av dressyr, en stor andel av konkurrenterna tenderar att vara Hannoveranare hästar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.