Vad är en Backyard Uppfödaren?

Backyard uppfödare bör skiljas från uppfödaren hobby, som kanske ibland använda en av sina husdjur att föda en kull. Den Hobbyist eller amatör får inte ha ett särskilt tillstånd, så hundarna av denna metod inte kommer med "papper" eller certifiering. Bakgården uppfödare, men inte en valp kvarn jordbrukare, tillåter djur han äger att föda på egen hand, eller särskilt raser dem. Ofta att han eller hon slutar upp med alltför många djur vård, och standarden på omsorg för djuren kan sjunka långt under vad som krävs. Vanligtvis avser en bakgård uppfödare till någon som tillåter djur han /hon äger att föda på egen hand, med lite eftertanke om placeringen av sådana djur, eller till deras vård. Om avel visar sig lönsam, kan bakgård förädlaren framsteg mot att bli en valp kvarn jordbrukare.

Backyard uppfödarna inte får börja med dåliga avsikter. Men eftersom deras hundar inte ändras, kan de sluta med alltför många djur. Om de kan uttrycka sin kärlek till hundar och besluta att de inte kan skiljas från dem, de har ofta inte resurser eller utrymme att ta hand om sina hundar ordentligt. De tenderar också att vara kapabla att erbjuda lämplig medicinsk behandling för sina djur, och med ett stort antal får djuren vara helt unsocialized eller under-socialiserade. Eftersom hundar ofta får plocka sina kompisar, genetiska problem och hälsofrågor kan stärkas, särskilt när hundar med nära familjära band mate. Erhålla en hund eller valp från en bakgård uppfödare kan innebära att få en hund med de värsta aspekterna av sin ras och stora medicinska problem.

Från tid till annan, djur kontroll organ ingripa och ta hundar från en bakgård uppfödare. När de kan, djur kontrolltjänstemännen arbeta med rädda byråer som kommer att ta i sådana hundar och som har resurser att hjälpa socialisera dessa djur. Om hundarna tas till skyddsrum har de ofta måste avlivas eftersom de är nästan "vild" i beteende och får inte betraktas som godtagbar, eller så har de genetiska problem eller hälsoproblem på grund av brist på ordentlig sjukvård. Backyard avel, särskilt när de utövas i vinstsyfte, endast är en enorm synd eftersom det handlar om vanvård av djur och animaliska skapar överbefolkning. Den snabbaste bota till Backyard uppfödare först inte att få hundar från sådana källor. Om en person inte är ett registrerat djur uppfödare, och verkar ha många hundar på sin egendom, då hunden är en följd av denna praxis. Om du vill ha en specifik ras, köpa en bara från en registrerad och välrenommerade uppfödare, eller välja en hund från ett tak eller djur rädda byrå istället.

andra spay och neutral lagar kan hjälpa till att hålla bakgård uppfödare från sitt arbete. Bakgården uppfödare kommer att misslyckas i sina försök att föda upp djur om han inte kan erhålla oförändrat hundar eller katter. Om du måste avstå från ett djur, aldrig över det som "fritt till ett gott hem" och se till att du ändrar djuret först. Backyard uppfödare ser ofta för dessa annonser för att få fram hundar som de kan ignorera och göra det möjligt att föda. Ut en rimlig omplaceras i nya hem avgift, kontrollera bevis på sökande, inspektera deras egendom, och /eller överlämnande av djuret till en kvinnojour eller djur rädda byrå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.