Vad är det Bird Called a Kite?

En kite är en rovfågel i familjen Accipitridae, tillsammans med hökar, örnar och andra rovfåglar. Graciösa svävande utseendet på en drake under flygning sägs vara helt fantastisk att titta på, den av människan skapade flygande objekt som kallas drakar ta sitt namn från denna fågel. Drakarna kan hittas på de flesta kontinenter, med tre underfamiljer som representerar en rad arter. Förutom att vara sedd i naturen, kan drakar också sett att i voljärer på stora djurparker, några djurparker även erbjuda en rovfågel nu timme för människor som vill samverka mer personligt med dessa fåglar.

Drakarna har vissa egenskaper som en grupp. Den första är att fåglarna har mycket svaga ben, och som ett resultat de tillbringar mycket tid i luften. Drakarna har också små huvuden, korta näbbar och smala vingar och stjärtar, deras svansar kan se ut nästan som streamer eller svans av ett barns glada när fåglarna är i rörelse. Den sida av en drake är också typiskt delvis kala, eftersom fågeln fodret främst på kadaver, och nakna köttet gör cleanup mycket enklare. Vissa drakar också jagar små däggdjur och reptiler, beroende på art. under flygning, drakar tenderar att flaxa gång och glida på en lång sträcka innan flaxa med vingarna igen. Medan gliding, är vingarna gömd bakom fågeln att skapa minimalt luftmotstånd så att fåglarna tycks sväva genom luften. Drakarna är också dagaktiva, vilket innebär att de är aktiva under dagen och de sover på natten.

Uppfödning vanor av drakar varierar, beroende på art. Många bygger stora stökigt bon i höga träd, och föräldrarna oftast hand om sina unga tillsammans, även om de kvinnliga gör det mesta av grubbel. De unga är beroende av sina föräldrar i flera månader eftersom de lär sig att flyga och söka föda, och då de uppmanas att slå ut på egen hand. En intressant vana av många drakar är att fåglarna är hoarders, de kommer att plocka upp föremål längs deras resor och lägga dem till sina bon. Som ett resultat kan bo i en drake finns en del mycket speciella objekt, allt från cellofan påsar till nycklar.

Eftersom drakar är flexibla ätare, befolkningen av drakar runt om i världen är relativt stabil. De är inte lika utsatt för påtryckningar som jakt efter människor som andra rovfåglar är, även livsmiljön utarmning kan verkligen ta ut sin rätt på en drake befolkning. Dessa anpassningsbar eaters finns sophantering överallt från sopor högar öppna slätter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.