Vad är SKYMNINGS Rays?

SKYMNINGS strålar är schakt av solljus som ser ut som om de kommer från en specifik punkt på himlen, mest klassiskt solen, även om de kan dyka upp vid horisonten motsatt solen också. Ett antal alternativa namn används för att beskriva SKYMNINGS strålar, ofta integrera religiösa hänvisningar, vilket återspeglar det faktum att denna slående visuella fenomen kan se ut Guds hand i himlen. Ni kanske känner SKYMNINGS sätt som Jacob's fingrar, raster moln, Guds strålar, Buddhas finger, eller sol ritning vatten.

Faktum är parallella dessa schakt av ljus verkligen varandra, de bara ser de som kommer från en gemensam punkt på grund av perspektivet. Tänk på SKYMNINGS strålar som en uppsättning av järnvägsspåren. När du visar järnvägsspåren rakt-på, kan man notera att de tycks sammanstråla i en punkt i fjärran, även om detta inte är fallet. SKYMNINGS strålar fungerar på samma sätt. Det visuella effekten uppstår när solljuset växelvis spridda med damm, regn, snö eller dimma, och skyms av något som kastar en skugga. Klassiskt, SKYMNINGS strålar ut som schakt av ljus som kommer från ett moln, med solljuset piercing molnet i tunna platser när molnet skuggorna andra regioner, vilket skapar en illusion av pelare av ljus. SKYMNINGS strålar kan också skapas av samspelet mellan ljus och skugga i en skog, nära ett berg eller i en starkt inbyggd region som ett centrum finansiella distrikt.

Normalt SKYMNINGS strålar inträffa runt gryning och skymning, som förklarar deras namn: "SKYMNINGS" betyder "rör skymning. "Villkor är viktiga för att se SKYMNINGS strålar i skymningen på grund av ökad kontrast, vilket gör dessa ljusstrålar mycket mer synliga. De kan dock ses som helst på dygnet, beroende på förhållandena. det mesta, SKYMNINGS strålar verkar vara som strålar ut från solen. Dock kan ibland anticrepuscular strålar, som visas mitt emot solen, ses. Dessa SKYMNINGS strålar skapas genom en reflektion av ljuset från solen mot ett moln eller en annan yta mittemot solen. Vid vissa tillfällen kan anticrepuscular strålar stomme även månen som det börjar stiga, vilket skapar en mycket minnesvärd visuell bild.

är dessa schakt av ljus som vanligen används i verk av konst, speciellt religiös konst, för att belysa en scen och skapa större kontrast och visuell intresse. Fotografer är mycket förtjust i att arbeta med SKYMNINGS strålar, eftersom samspelet mellan ljus och skugga kan göra för en mycket intressant fotografisk komposition.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.