Vad är Georgia Aquarium?

Georgia Aquarium är en Atlanta, Georgia landmärke och en av de största akvarium i världen. Det är beläget i centrala Atlanta Pemberton Place, tillsammans med World of Coca Cola museum. Med över 100. 000 fisk, funktioner i Georgia Aquarium en samling exotiska fiskarter, några av de största fisk på utställning i världen, och en 4-dimensionell teater. I sina första tre åren öppna, med början 21 november 2005, välkomnade akvariet över 5 miljoner besökare. som en uppmuntran för lokal utbildning, Home Depot-grundaren Bernard Marcus vann $ 250 miljoner till staden Atlanta för att bygga i Georgia Aquarium. Byggd på 20 tunnland, byggdes akvariet i 21 månader. Borren 60 olika akvarier och livsmiljöer, en boll rum, två kök och matställen, en presentbutik, en parkeringsplats, en restaurang, och dess berömda 4-D teater. Byggnaden uppförs i metall och blått glas i form av ett fartyg bryta igenom en våg.

Georgia Aquarium, som tar ut $ 26 US dollar per vuxen för dag som går, finns tusentals exemplar av fisk och andra havslevande däggdjur. Akvariet mest kända djur under 2006 en uppsättning med fyra valhajar, den största levande fiskarten i världen. Georgia Aquarium stoltserar enda valhajar i fångenskap utanför Asien och den enda hajar hammarhaj i USA. De har också skisserat den enda Manta Ray på displayen i landet, och har inrymt den enorma Vitval vid många tillfällen. Tankarna på Georgia Aquarium innehålla åtta miljoner gallon (30. 000 kubikmeter) i söt-och saltvatten som inrymmer ha upp till 120. 000 fisk vid olika tidpunkter. också fungera som ett bevarande hus har Aquarium inrymt många utrotningshotade arter. Den Vitval, Atlanten Tarpon, och bläckfisk hör till de hotade arterna räddats och inrymt i Georgia Aquarium. Utöver sina utställningar och bevarande av hotade arter, funktioner akvariet en 1100 plats teater, och en kontroversiell "Simma med Gentle Giants" utställning där tolv besökare per dag kan simma med sin berömda valhajar.

är Föremålen på Georgia Aquarium inrymt i fem olika ställen: däribland Georgien Explorer, med touch tankar som visas för barn, floden Scout, med ovanliga lokala fiskar, inklusive Piranha, Ocean Voyager, med över 80 procent av Georgia Aquarium med fisk befolkning, och tillverkade för att liknade en riktig Ocean Reef, den tropiska Diver, med de 4-D film utställning, och det kalla vattnet Quest, med djur från de arktiska regionerna av världshaven.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.