Vad är Audubon Society?

Audubon Society är ett bevarande organisation baserad i USA. Det är registrerat som en icke-vinstdrivande, och är en av de äldsta organisationer av sitt slag i världen. Amerikaner av alla åldrar och kunskapsnivåer kan bidra till målen i Audubon Society, och uppmuntras att göra det. Organisationen hoppas kunna bevara livsmiljöer och biologisk mångfald i USA, hålla naturarvet i landet levande och frisk och samtidigt bevara det för kommande generationer. är The Society uppkallad efter John James Audubon, en fransk naturalist som publicerade en berömd och uttömmande undersökning av nordamerikanska avians kallade Birds of America på 1800-talet. Hans namn var bekant och ikoniska år 1905, då bolaget grundades, och man trodde att namnet skulle göra en bra galjonsfigur för samhället. Denna tro var bevisat sant, som många människor bidragit till Audubon Society till minne av den berömda naturforskare.

Medan Audubon Society logotypen innehåller en fågel och är uppkallad efter en berömd ornitolog, arbetar organisationen med mycket mer än fåglar. Den tidiga organisationens arbete hade en stark fokusering på fåglar, eftersom Audubon Society är kraften bakom den årliga jul Bird Count, tillsammans med stora mängder av skyddande lagstiftaren avsett att främja hälsosamma fågelpopulationer. Dock har organisationens mål flyttas till bevarande i allmänhet, snarare än fåglar bestämt svar på vetskapen om att allt är sammanlänkat.

naturreservat, utbildningsprogram, informationskampanjer och avel anläggningar ingår alla av Audubon Society: s arbete. Föreningen har spelat en betydande roll för återställande av livsmiljöer samt bevarande, och bidrar till både nationella och privatägt parker över hela USA. Audubon bevarar också ha fokus på avel, behålla inhemska fågelpopulationerna och utbildningsmöjligheter, med Audubon naturforskare studera djur i deras ursprungliga miljö för att lära sig mer om hur man bevarar dem. Medlemmar av allmänheten är också välkommen på Audubon konserver, eftersom bolaget vill sponsra en kärlek till och kontakt med naturen bland amerikaner.

tillsammans med flera liknande organisationer, anser Audubon Society att naturarvet i USA är mycket viktigt. Förutom att forma amerikanska liv, bidrar den naturliga miljön också oerhörda fördelar för amerikanska samhället. Våtmarker, skogar, ängar, och allt däremellan roller spelar import i amerikanska ekologi. En obalans i dessa system kan bli katastrofala, och Audubon Society syftar till att förhindra detta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.