Hur jag Trim ett Cat’s Claws?

genom att regelbundet klippa din katt naglar, kan du göra katten mer bekväm, minska risken för skador på dina möbler, och undvika oavsiktliga repor. Det är relativt enkelt att klippa kattens klor hemma med några enkla verktyg. Trimma ett kattens klor, behöver du en katt, en nagelklippare och en ADSTRINGERANDE penna eller svabb. Det är ofta lättare att klippa kattens klor när katten är sömnig, så du kanske vill hålla dina verktyg till hands så att du kan stupar ner på katten som han eller hon nickar bort. Det är också en bra idé att hålla sig lugna och upprätthålla en positiv och vänlig attityd medan klippa kattens klor, eftersom detta minskar kattens stress och göra det lättare för dig att trimma sina naglar i framtiden. Spiken Clippers används för trimning kan vara reguljärt humant spik Clippers, eller Clippers designad speciellt för sällskapsdjur grooming, som du kan plocka upp när som djuraffären. Slutligen ADSTRINGERANDE pennor hands ifall du skär i den mjuka delen av spiken, känd som snabb, eftersom de kommer snabbt trogen blödning. Det finns inget rätt sätt att hålla en katt att trimma sina naglar. Om din katt brukar vara mycket avslappnad och lugn, kanske du kan få honom eller henne att ligga i knät för förfarandet, kan till exempel, medan mer rastlös eller orolig katter måste aktivt fastspända. Det viktiga är att vara fast, men mild, medan du håller katten, och om katten blir väldigt upprörd, stanna och plocka upp förfarandet annan gång.

Trimning främre klorna kan vara lättare än att trimma tillbaka naglar, så du kanske vill börja med en front tass. Tryck försiktigt på gemensamma precis över spiken i kraft spiken ut, och sedan klippa en liten mängd spiken bort. Om detta är första gången kattens klor har putsats, kanske du vill stanna här, gör det möjligt för katten att vänja sig vid känslan. Om inte, kan du trimma lite högre. Som ni trimma en kattens klor, kom ihåg att undvika snabba, den extremt känsliga köttiga delen av nageln som ser ut som en rosa strimma i vitt naglar och som en mörk fläck i mörka naglar, putsning spikar i en stark ljuskälla kan vara ett bra idé, eftersom det kommer att hjälpa dig att se den snabba.

När du arbetar, kan du tala lugnande med katten och erbjuda honom eller henne behandlas för att göra upplevelsen mer positiv. Om du inte trycker på sammanfattning av misstag, och även yrkesverksamma göra det nu och då, försiktigt tillämpa ADSTRINGERANDE penna och sluta trimma för dagen. När du är klar, ge katten en njutning att belöna honom eller henne för gott uppförande. Om du trimma kattens klor var några veckor, kan du skapa en regelbunden rutin och katten kommer att vänja sig vid det förfarandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.