Hur jag Papper träna en hund?

När man köper en ung valp, den bästa metoden för att främja goda vanor badrum är att papper träna hunden. De flesta valparna kommer inte anses vara tillförlitliga i detta område tills de är cirka sex månaders ålder. De är nästan som små barn, och bör aldrig få skulden eller bannor för det oundvikliga valp misstag som kommer att inträffa i hela ditt hus. för att minska olyckor, kan man räkna rimligen på valp behöver "gå" ungefär varje halvtimme till 45 minuter. De kommer framför allt måste gå efter spela, efter att ha ätit, och efter att sova. Alltså det första steget att papper träna valpen är att skapa ett område i hemmet, kanske utan mattor, där valpen kan gå utan att en enda röra. När du väl har etablerat en valp säker, område papper utbildning , kanske en tvättstuga, ska du tillgång till rummet är blockerat. Detta kan enkelt göras med en baby grind, vilket är att föredra framför stänger dörren, eftersom man har full visuell tillgång till valpen. Linje hela området med flera lager av tjockt papper. Tidningen är bäst, men kom ihåg att inte återvinna nedsmutsade tidningen.

För mer lätthet i tidningen tåget, eventuella valp leksaker, mat och vatten, och en valp säng bör hållas i tapetserade området. När du är hemma med valp, om du spelar med honom eller henne i andra delar av huset, ska du tillbaka honom till tidningen tåget område ungefär varje halvtimme. Inte bestraffa misstag, utan istället frikostigt belönar valpen med uppmärksamhet när han är i stånd att kissa eller har avföring på papperet.

För att undvika olyckor när du inte kan hålla noggrann uppsikt, alltid sätta valpen i tidningen tåget området innan läggdags eller om du måste lämna hemmet. Bli inte förvånad i ett tidigt skede om valpen tuggar, sliter eller flyttar papper. Det ligger i sakens natur att valparna att utforska. Du kan fundera samarbete utbilda valp, genom att endast tillåta tugga i tidningen tåget rummet, eftersom detta bidrar till att minska det tvångsmässiga av mogna hunden att förstöra dina möbler. med stor uppmärksamhet, kommer valpen börjar snart att associera eliminering på papperet med positiv belöning. När valpen konsekvent kan gå på papperet, och i allmänhet väljer en specifik plats för hans eller hennes badrum aktiviteter, är det dags att gå vidare med papper tåget processen. Välj det område längst från valpens favorit eliminering plats och ta bort en tum (2,54 cm) av papper. Målet är en tum i veckan.

Om valpen använder unpapered området, har du arbetat processen papper tåget för fort, och bör repaper. Men om valpen förstår och undanröjer inte på unpapered område kan du fortsätta att minska pappret tum för tum som veckorna fortsätter. Belöningar bör ges varje gång valpen är framgångsrikt att fortsätta att associera papper med eliminering. När valpen mognar, ragla positiv förstärkning. Valpen måste lära sig eliminering inte bör endast ske när man förväntar sig ett resultat. Om valpen börjar att fela, lägga till mer beröm, men eftersom valpen konsekvent eliminerar på kvarvarande papper, kan berömma minskas. När papperet är borta, kan du papper en liten del av gården för att förstärka det utanför är verkligen den bästa platsen för eliminering. Du kanske vill införa papper tidigare på promenader så att valpen inte alltid anser att ditt hus är det bästa badrum platsen. Återigen valp bör vara väl beröm under utanför papperet tåget process.

med cirka sex månader kommer valpen är klar med papper utbildning och vara ganska tillförlitliga och mindre utsatta för olyckor. Ju mer aktiv din roll i tidningen tåget processen, desto snabbare kommer din valp kommer att lära sig, och mindre ditt hem kommer att drabbas. En förutsättning är dock att inte lämna dina tidningar på golvet när du har slutfört papper utbildning. De är alltför mycket av en inbjudan till ett papper tränad hund.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.