How Can I Stop Barking Dog?

Dogs bark av olika anledningar. Tristess, ensamhet, dominans, eller söker uppmärksamhet är huvudanledningen hundar skälla. Det finns ett antal olika förslag på hur man kan sluta skälla. Utbildning för att stoppa hunden skälla kan ta lite tid, särskilt om du arbetar med en äldre hund. Du kan lära en gammal hund sitta, eller åtminstone att sluta skälla så mycket, men uthållighet är nyckeln. Om du arbetar med en valp du vill börja tidigt, när valpen är ca 10 veckor. När de skälla eller gnälla, kan du sätta dig helt enkelt hand runt sin mun och säger "nog" eller "tysta. "Du måste komma ihåg att hundar ofta ser dig som en del i ett paket. Vill skrik inte på hunden, eller så kanske tror att du har gått med i skallet. Dessutom, om inte hunden är klart gnällande på en dörr gå ut på toaletten, ignorera skällande. Ge hunden någon uppmärksamhet när den skäller, och i synnerhet inte klappa hunden, eftersom detta kan förstärka positivt skällande beteende. När du har gett den tysta kommando för ett par dagar, kanske du vill arbeta med positiva belöningar för att stoppa hunden skälla. Har en liten behandla ett klart syfte, men inte ger det till hunden om den skäller för behandling. Istället, säger den lugna kommando, och när hunden har varit tyst i cirka tre sekunder, ger behandla. Ge inte behandlas alls om hunden skäller. En del hundar bark inte när deras ägare är runt, men kommer att skälla oavbrutet medan ägarna är på jobbet. Försöka stoppa hunden skälla när hunden skäller hela dagen kan vara en utmaning. Om möjligt, kan du lådan din hund, istället för att låta dem går fria. Dessutom måste du träna hund som skäller inte lugna er ankomst.

vänja hunden att du lämnar för viss tid, vanligen korta transporter. När du återvänder in i ett rum, inte bråttom och hälsar på hunden. Också don't say goodbye när du lämnar ett rum. Du måste hitta ett sätt att övertyga hunden att dina förehavanden och brister är normala. Om du kan lämna och har en bandspelare på, kan du se om hunden är fortfarande skäller i din frånvaro. Practice brister och happenings, förlänga din tid borta varje resa.

Om en hund skäller eftersom det är tråkigt, bege dig till din lokala zooaffär för några underhållande poster, som kan stoppa hund skälla. Leta särskilt för säkra leksaker som kan behandla hunden om de klura ut hur man får behandla. Om en hund har gott om nöjen, kan det sluta skälla. När hunden skäller på folk som brevbärare, prova att jobba med "tillräckligt" eller "tyst" kommando och har folk förbi ditt hus. Lugna hunden ner varje gång, eller använd en flaska vatten spray, som de flesta hundar hata, om hunden skäller, morrar, eller attackerar din dörr. Ibland hundar kvar ihållande Barkers trots utbildning, även om du arbetar med ett bra djur beteendevetare kan felet vara alldeles för djupt rotad. Det finns flera metoder som kan fungera, men vissa människor känner att de är grymma. Det minst grym är en vatten eller citronella krage. De hävdar att stoppa hunden skälla eftersom de ger en rejäl dos citronella eller spruta vatten på hunden ansikte varje gång de bark. Vissa är indraget med andra skällande hundar, så du kanske inte vill använda en om du har fler än en hund.

Alternativt finns chock kragar som kan hjälpa till att stoppa hunden skälla. Varje gång hunden skäller, en chock släpper från kragen. Dessa kan fungera, men vissa människor känner att de är grymma. Slutligen finns det den kirurgiska processen att sluta skälla kallas barkning.

debarking bryter stämbanden, men det slutar inte bullret. Faktum flesta barkas hundar kommer att sluta skälla ganska konstant. Om du vill sluta hund skälla för att det är irriterande att du, barkning är en av de sista saker du bör överväga, eftersom hunden kommer att låta som en hosta på dig, ganska konstant. Medan barkning för störande skällande som stör grannarna är ett bättre alternativ att ta en hund till pundet, får den inte sluta skälla beteenden och ljud du hör hemma. Det bästa är att försöka lösa problemet ligger till grund för ständiga skällande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.