Can I Take My Pet on a Plane?

Den goda nyheten är att de flesta kommersiella flygbolag tillåter dig att ta ett husdjur på ett flygplan, vare sig som incheckat bagage i lastrummet eller som bagage i kabinen. Den dåliga nyheten är att ditt husdjur inte kan ha samma positiva minnen från flyga till Hawaii eller Paris som du gör. Vissa djur experter avskräcka aktivt resenärer från att ta ett husdjur på ett plan om de har absolut inga andra alternativ. Det råder inget tvivel om att ett flygplan flygning kommer att vara stressigt för ditt husdjur, men det finns sätt att göra resan mer bekväm.

Om du planerar att ta ett husdjur på ett plan, måste du troligtvis att få ett hälsointyg från en veterinär först. Detta dokument kontrollerar att djuret har undersökts nyligen och är i tillräckligt god hälsa för att flyga på ett flygplan. Du bör också få djurets naglar klippta, för att förhindra mitten flygning torrakor. Du ska inte lägga en sjuk eller icke avvanda sällskapsdjur på ett plan under några omständigheter, och äldre sällskapsdjur får inte kunna motstå de klimatförändringar samt yngre husdjur. Det finns också vissa hundraser som inte kan resa i flygplan lastrum. Om du har en hund som klassificeras som en TRUBBNÄST ras, de flesta flygbolag tillåter inte att det kan lagras som incheckat bagage. Dessa hundar kan utveckla allvarliga andningsproblem under flygningen på grund av deras ansiktsuttryck struktur. Om du vill ta den här typen av sällskapsdjur på ett plan, kommer du troligtvis att placera den i en liten resa kennel och stuva det under din plats. Flygbolagen har bestämmelser om storlek och konstruktion av resor kennlar, så kontrollera med din operatör innan du kopplar in några små sällskapsdjur på ett plan. En annan viktig aspekt att beakta när de sätter ett husdjur på ett plan är utfodring och vattning. Många djur-experter menar att undanhålla fast föda från ditt husdjur minst 4-6 timmar före flygningen. Detta bör förhindra eller minimera effekterna av åksjuka många husdjur erfarenhet. Vissa husdjursägare frysa vatten i PET vatten skål och låt den smälta sakta under hela flygningen. Flygbolagens anställda kan få ansvar för att tillhandahålla mat och vatten för alla husdjur på ett plan, men djurets ägare borde göra processen så enkel som möjligt genom att koppla en mat-och vattenskålar till en plats tillgänglig från utsidan.

Om möjligt, planera ett non-stop flyg för att undvika risken att förlora ditt djur under en överföring. Också överväga att boka ditt flyg under veckan i stället för det mer trångt helgen period. Om du tar en liten sällskapsdjur på ett planoch hålla den under din plats, kom ihåg att du inte kommer att tillåtas att öppna buren medan planet är i flygplansläge. Försök att undvika att fatta ett husdjur på ett plan under extrema väderförhållanden, eftersom bagageutrymmet får inte klimat kontrolleras.

Efter att ditt flyg har landat, ska ditt husdjur ätit och druckit så snart som möjligt. Olika flygbolag har olika riktlinjer när det gäller skadeståndskrav, så se till att du förstår dina rättigheter och skyldigheter innan du går ombord flygningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.