Varför ska jag använda Canvas Grocery väskor?

Det finns flera skäl att välja att använda påsar duk livsmedelsbutik eller återanvändningsbara påsar livsmedelsbutik i andra material. Vissa miljöorganisationer driva på användningen av sådana påsar, påpekade att återanvändbara påsar kan en liten förändring med en stor skillnad, men användningen av dessa säckar går utöver miljövinster. Många livsmedelsbutiker bära väskor duk dagligvaruhandeln, som vissa varuhus som vill erbjuda ett miljövänligt alternativ till sina kunder.

Ur ett miljöperspektiv, duk livsmedelsbutik påsar är bättre val än papper eller plastpåsar. Canvas brukar vara miljövänligare att producera än papper eller plast, och eftersom dessa väskor är avsedda att återanvändas, konsumenterna får en massa körsträcka ur en enda väska. Övergå till ny proviant ses som mer miljövänlig än att använda engångsprodukter, varav många hamnar i deponier på grund av ett samhälle saknar förmåga att återvinna dem.

Plastic livsmedelsbutiker påsar har en rad miljömässiga nackdelar med hjälp av olja är bara ett exempel. När plast grocery påsar inte återvinns eller deponeras, hamnar de i naturen, där de kan orsaka en rad problem. Djur kan sätta i halsen eller trasslat i dessa påsar, och om plast når havet, kan det kvar där i tusentals år. Medan påsar kan så småningom bryta ner, de kan förgifta ett brett sortiment av havsdjur längs vägen. Papperspåsar kommer ned biologiskt mycket snabbare, men att de fortfarande kräver användning av trä, en resurs som vissa föredrar att se kvar i skogen.

Canvas livsmedelsbutik väskor är också mycket stabilare än vanliga livsmedelsbutiker påsar, för konsumenter som inte övertalas av miljöargument. Som alla som har haft en påse bryta på parkeringsplatsen vet, kan det vara mycket frustrerande att förlora ett parti livsmedel till en dåligt konstruerad matkassen. Canvasväska kan hålla mycket mer vikt än vanliga livsmedelsaffärer påsar, och de kan enkelt tvättas i händelse av läckage eller spill.

De har också använder sig bortom livsmedelskedjorna lagra. Canvas grocery påsar kan användas för att hämta böcker på biblioteket eller att vidta andra shopping, till exempel, och de gör stor strandväskor grund av sin stabilitet och tvättinstruktioner. För folk som inte vill bära runt på en logotyp livsmedelsbutik, duk livsmedelsbutik Påsarna kan vändas ut och vänster vanligt eller stenciled med ny design och en del företag säljer plain påsar som man kan färgämnet eller dekorera efter smak.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.