Vad bör jag veta om Newt Care?

vattensalamandrar finns avkopplande bland klipporna i bäckar och floder. De är fogliga varelser som fascinerar naturintresserade. En person kan också besluta att hålla en newt för sällskapsdjur, även om det inte rekommenderas att ta bort ett djur från sin naturliga miljö. Men om någon äger en newt som husdjur, det finns flera saker han bör veta om newt vård.

vattensalamandrar inte kommer att äta i en miljö där de inte är bekväma. När du ställer in ett akvarium för newt, imitera sin naturliga miljö. Det bör vara ett område för newt att simma i, samt en sandig, rock-område som omfattas vältra sig i artificiellt solljus.

vattensalamandrar nytta av att ha gott om gömma utrymmen såsom ihåliga ut stockar och stenar. De är skygga varelser som föredrar att bo i gömmer sig när de anar fara. Proper newt vård innebär också reglera temperaturen i akvariet, vanligen med en ultraviolett ljus. Förvara akvarium för direkt solljus för att undvika överhettning i newt.

Pet newt vård innebär mata den mat som man finner i sin naturliga miljö, ca tre gånger per vecka. Det enklaste för att försörja din newt är maskar. Håll masken liv tills matdags, som vattensalamandrar föredrar färsk mat. Hus masken i en skål med fuktig jord, på en sval plats, till exempel kylskåp. Worms kommer att överleva, även efter avbrottet. När det är dags att mata newt, sträcka ut längden på en skärbräda. Avskurna ungefär kvart tum (0,64 cm) av masken till foder till newt. Hacka bit masken i små, bita storlek läckerbitar för newt att äta. Aldrig avbröt mer än newt kommer att äta en måltid.

Dangle den bit masken framför newt med hjälp av en pincett. Om newt är hungrig, kommer det att äta. Newt vård innebär också mata den en varierad kost, såsom artemia och mygglarver. Så snart den newt har ätit, ta bort överblivet mat från akvariet.

Newt vård består också av att byta vatten i akvariet två gånger i veckan. Vattnet bör tömmas och ersättas med vatten som har suttit i rumstemperatur i minst 24 timmar. Detta tar bort bakterier i vattnet orsakas av mata newt levande föda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.