Vad är Tornado Säkerhetsföreskrifter?

Tornadoes gör miljontals dollar i skador varje år på egendom i USA. Lyckligtvis finns det vanligtvis några dödsfall. Det är nästan alltid att människor vet lämpliga försiktighetsåtgärder tornado säkerhet.

kringflygande är den främsta dödsorsaken när en tornado slår till. Detta är anledningen till första säkerhetsåtgärd är att få in en robust byggnad, bort från fönstren. En storm skydd är alltid att föredra, men om man inte är tillgänglig, skall en person gå in i en interiör rum på den lägsta nivån av byggnaden. Tanken är att så många väggar mellan dig och utsidan som möjligt. Inredning garderober och badrum är bra ställen att gömma sig. Det är alltid en bra idé att ta med en kudde eller att bära en cykel eller motorcykel hjälm för att skydda huvudet. Personen bör också lägga skorna på. Detta beror på de vindar från en tornado kan blåsa ut genom ett fönster, och personen kan ha att gå över krossat glas eller annat skräp efter stormen passerat.

Bilister som befinner sig i tornadic åska, eller som plats en tornado, bör dra över och hitta ett dike eller ravinen lägga sig i. En torr kulvert med några skydd är också bra. En populär tv-show hade stormen Chasers gömmer sig under en överfart, men detta är en dålig idé eftersom vinden kan blåsa någon fram under uppbyggnad, och en fullträff kan förstöra det. Någonstans under marknivå är alltid ett bättre skydd. Försök inte att köra fortare än stormen är på väg. En bilist bör alltid söka skydd snarare än att försöka springa ifrån stormen.

husvagnar dödsfällor och bör frigöras så snart som möjligt. De är särskilt benägna att vara vänt och slits av de roterande vindar i en tornado, och fler dödsfall inträffar i husvagnar än i någon annan typ av struktur. Människor i kontorsbyggnader bör följa Grönlands att komma i mitten av byggnaden på nedre våningen, bort från fönstren. Ett gymnasium eller rum med en stor, bör inte stöds tak vara utrymd också. Dessa byggnader har en benägenhet att taket förlust i en tornado.

En tornado är en farlig storm och bör aldrig ta lätt på. Utom i fall av en extremt våldsam tromb, enligt gemensamma försiktighetsåtgärder förnuft säkerhet kommer nästan alltid begränsa skadorna och hindra dödsfall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.