Vad är Prison Dog Training Programs?

Prison hund träningsprogram är program som för hundar i fängelserna så att fångarna kan träna dem. Dessa program har ett antal viktiga funktioner, från utbildning hundar så att de lämpar sig för antagandet att förse fångar med terapeutiska erfarenheter, och de har blivit mycket populärt i vissa delar av världen. En typisk fängelse hundträning Programmet innebär minst ett djurskydd organisation och ett fängelse, och ibland flera hund räddar och utbildning organisationer skall samarbeta för att säkerställa att programmet är en framgång.

Ur tanke på djurens välbefinnande organisationer, fängelse hund träningsprogram ge hundar en bättre möjlighet att hitta hem, genom att ge hundarna extra tid i utbildning. Även i programmet, kommer hundarna lära sig grundläggande hörntand sätt, blir skicklig på att samverka med andra hundar och lyda kommandon från sin hanterare, och hundarna blir ofta lugnare och mer vänligt som ett resultat av fokuserad hantering. Eftersom många hund räddar inte har tid att avsätta stora resurser för att varje enskild hund i sin vård, fängelse hund utbildningsprogram tillåta dessa organisationer att lägga ut en del av arbetet, vilket gör hundar mer godtagbar och som uppfyller de primära målen för dessa organisationer.

Fängelser gynnas också av utbildning fängelse hund program. Beteendeproblem tenderar att minska dramatiskt när fångarna är involverade i sådana program, och fängelset också erfarenheter förbättrade offentliga relationer som en följd av programmet. Deltar i ett rehabiliterande Programmet kan också ge ett fängelse tillgång till bevilja pengar och annan hjälp som inte kan bli tillgängliga under normala förhållanden.

Fångar i utbildning fängelse hund program lära sig färdigheter, i form av hund utbildning, men De drar också känslomässigt av sitt deltagande. Interagera med djur har visat sig ha ett terapeutiskt värde i en mängd olika inställningar, och fängelse är inte annorlunda. Vissa fångar känner sig isolerade i fängelse, och kontakt med en hund kan hjälpa till att skingra isolering, främjar en mer hälsosam mentalt tillstånd hos fångar och uppmuntrar fångar att arbeta hårt och ta sina erfarenheter med sig när de lämnar fängelset. Prison hund träningsprogram också hjälpa fångarna med tristess och rastlöshet, två vanliga problem i fängelset.

Konkurrensen bland fångarna om äran att delta i utbildning fängelse hund program kan få hård. De flesta fängelser tillåter endast modellen fångar att delta i sådana program, ta bort privilegium om ett fängelse fängelse bryter mot reglerna. Fångar har ett incitament att uppföra sig väl stanna i programmet, och andra fångar ofta följa deras exempel i hopp om att få arbeta med hundarna också, vilket gör fängelse lugnare och lättare att bo och arbeta i.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.