Vad är Dog Grooming saxen?

Dog grooming saxar hänvisa till flera sax typer som får stöd i gromning hundar eller katter. Många föredrar att använda elektriska saxar för att klippa bort en hel del hår, men för små jobb, som att trimma håret runt öronen eller fötter, sax kan vara ett bättre val. Men inte alla saxar är skapade lika, och de som vill klippa djurhår kan best off köpa sax avsedd för sällskapsdjur grooming, vilket borde ge ännu skärning med lätthet. Den som söker ett enkelt par hund grooming sax kan kompliceras av urval. Vissa saxar funktionen trubbig spets, har skovlar, eller är särskilt utformade för tunt hår. För små putsning uppgifter, är ett all-purpose ihop med antingen trubbiga eller spetsiga tips och Diagonalblad vanligen att föredra. Ännu ett val kan finnas eftersom det finns saxar utformad för vänsterhänta och högerhänta personer. Var noga med att köpa sax som är lämpade för den dominerande handen. Den typiska allrengöringsmedel par hund grooming saxar är ungefär 4-6 inches (10. 16-15. 24 cm) långa. Material kan variera. Rostfritt stål kan vara att föredra eftersom det tenderar att hålla skärpan och är hållbart. Som behöver mer komfort när du använder sax kanske kan hitta överdragna handtag som är mer bekväm på fingrarna under omfattande styckning sessioner.

husdjursvård sax med skovlar vara bäst lämpade för att klippa naglar, och många föredrar att inte använda dessa i alla fall, eftersom speciell spik trimmare eller filers spik är oftast effektivare. Böjda blad sax som är mycket vassa kan vara lämpligt för skärande katt klor, men får inte vara mycket väl lämpad att trimma en hund naglar, särskilt om naglarna är tjocka. För hår putsning, får den böjda klingan visa en nackdel eftersom det inte kommer att minska jämnt över hela håret.

blivande husdjur groomers bör också undvika gallring plåtsaxar, som egentligen bara är användbart för att avlägsna en del men inte allt hår, gör och inte ger en jämn klippning. Gallring saxar kan vara utmärkt för hundar med långa rockar och /eller underton, när husdjursägare vill minska delen av håret utan att väsentligt minska längden. Dock tar de lite övning att använda effektivt utan att lämna kvar hår en "avhuggna" utseende.

Eftersom hund grooming behoven varierar så mycket, varje enskild sax typ kan vara effektivt för vissa typer av hundar, men inte alla av dem. För grundläggande TRIMs speciellt runt öronen eller fötter, allrengöringsmedel hund grooming sax är bäst. Eftersom hundens öron kan vara tunn och känslig, trubbig spets eller kulspetspenna sax kan vara lite säkrare för amatör groomer och hans eller hennes husdjur. Det är också viktigt att använda två fingrar under saxen när du klipper håret. Denna metod bidrar till att minska risken för att klippa hundens hud av en slump.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.