Ska jag anta ett särskilt behov Sällskapsdjur?

speciallärare sällskapsdjur är ett djur som kräver vård utöver det vanliga för en god livskvalitet. Exempel på särskilda behov sällskapsdjur inkludera handikappade husdjur, som kan saknas lemmar, husdjur med medfödda sjukdomar, eller djur med beteendeproblem. Antagande speciallärare husdjur kan vara ett utmärkt sätt att ge ett djur ett nytt liv, om du är beredd på det ansvar i samband med det. Du bör överväga beslutet noga innan du gör det, så att du kan hantera din handling av generositet.

Budgetbegränsningarna är en av de största frågorna kring särskilda behov djur. De är mycket dyrare att ta hand om, eftersom de kan kräva medicinering, ofta veterinär besök, kirurgi, eller specialiserade diet. Om ni antar ett särskilt behov av sällskapsdjur från ett tak, kan personalen ge vanligtvis du ärlig information om hur dyrt det djuret kommer att ta hand om på lång sikt. I vissa fall kan ta hand om speciallärare sällskapsdjur, vara som äger andra djur costwise: djur som saknar en lem är ett exempel på denna typ av särskilda behov sällskapsdjur. I andra fall, som en katt med diabetes, kan sjukvårdskostnader ackumuleras snabbt.

livsstilsförändringar är också en viktig sak att tänka på. Speciallärare sällskapsdjur kräver mer uppmärksamhet och omsorg, och i allmänhet kan inte lämnas ensam under längre perioder. Om du åker på semester, kommer du att hitta en vårdgivare som kan hantera ansvaret för speciallärare djur. Du kan bli tvungen att ge bilder, ge vätska infusioner eller utföra omvårdnad uppgifter att ett djur lyckliga och friska. Du bör planera att begå till djuret för livet. Om du har andra husdjur, överväga vilka konsekvenser de särskilda behov som sällskapsdjur på andra djur medlemmar av familjen eller i grannskapet. Om ni antar en katt med felin leukemi, till exempel, måste du hålla den isoleras så att det inte utgör ett hot mot andra katter. Om du har en hund eller hundar, kan de bli avundsjuk på den uppmärksamhet lagt ned på de särskilda behov som sällskapsdjur, kan utgöra ett problem. Du kan också finna dig överväldigad av att ta hand om de särskilda behov som sällskapsdjur, och oförmögen att ägna uppmärksamhet åt dina andra djur. Om du är om ett särskilt behov husdjur med beteende problem, vara medvetna om att dessa problem inte kan kunna rättas till. Förhoppningen är att mild kärleksfull omsorg kommer att göra ett djur känslomässigt trygg nog att slappna av och njuta av livet, men detta är inte alltid fallet. Du kan bli tvungen att hålla ett djur inomhus, eller i kort koppel. Hundar kan bli särskilt problematiskt, om de blir starkt knutna till en person eller mycket defensivt.

om ett särskilt behov av sällskapsdjur är en otroligt ren vänlighet, och många djur organisationer finns för att stödja människor som har tagit djur som behöver lite extra kärlek i sina liv. Dessa organisationer kan också bistå intresserade parter att finna särskilda behov husdjur att anta, samt ge hänvisningar till veterinärer, PET sitters, och andra individer som kan göra processen enklare. Slutändan kan speciallärare husdjur vara en mycket uppfylla och trevlig kamrat, och du kan tillbringa många år tillsammans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.