Ska Husdjur ska tillåtas på borden?

välja om eller inte tillåta husdjur på borden är personlig, men det bör ta hänsyn till de arter av sällskapsdjur, hur tabellen används, och hur väluppfostrade PET är. Vissa hushåll har inga problem med mild artig husdjur vid bordet och leva i harmoni med sina djur, medan andra föredrar mer tydliga gränser om där djur är tillåtna. Huruvida ett hushåll tillåter husdjur på bord eller inte, är det viktigt att vara konsekvent och tydlig med djur så att de inte sammanblandas. Det är också viktigt att se till att alla gäster och medlemmar i hushållet förstå huset regler om husdjur på borden.

storlek är en viktig faktor i bedömningen av huruvida eller inte tillåta husdjur på borden. Många större husdjur vistas utomhus eller inte logistiskt plats på ett bord, vilket gör frågan är omstritt. Medelstora hundar kan dock försöka att hoppa upp på bordet för att utforska. Eftersom en medelstor hund kan skada bordet eller objekt som lagras på bordet, kan husdjursägare vill överväga att motverka detta beteende. Mindre husdjur som knähundar och katter är mindre benägna att orsaka störningar, och exotiska arter som ödlor och småfåglar är nog bäst att de får på bordet, eftersom de vanligtvis är oförmögna att göra permanenta skador.

Om en tabell används för matlagning eller konsumtion, bör husdjur förmodligen inte tillåtas på den. Inte bara får några husdjur innebär en hälsorisker orsakade av bakterier som de lyfter upp hela dagen, men de kan också vidta för att stjäla mat från bordet. Även tiggeri tabell klipp kan vara mysiga, har Thanksgiving kalkon släpas iväg bordet och under sängen är det inte. Inte tillåta husdjur på tabeller som används för livsmedel garanterar att maten är säker från plundring och föroreningar. Om djuren tillåts på tabeller som används för livsmedel, får de aldrig tillåtas på bordet när det finns mat på den. P

Övriga tabeller kan användas för ändamål som hantverk projekt, läxor, eller konstruktion uppgifter . Om så är fallet bör husdjur förmodligen läras att inte hoppa på bordet när arbetet är utspritt på det, men annars finns det ingen anledning att inte husdjur på tabeller som används för dessa ändamål. Sömnad tabeller är särskilt populära platser för husdjur, eftersom de ofta är positionerade för att dra fördel av naturligt ljus och skapar en varm pool av solljus vilket är idealiskt för en tupplur i.

Pets på borden bör inte uppmuntras, även om det är tillåtet, och de regler om när och där husdjur är tillåtna bör vara ordentligt avgränsas. Om ett djur hoppar på ett bord när det inte är tillåtet, försiktigt men bestämt bort djuret till golvet. När ett djur tycks vara med tanke på språng, klappade händerna och säga "NEJ!" Kommer att förstärka att husdjur på borden uppmuntras inte. Aldrig slagit ett djur som är olydig mot reglerna: Använd en bestämd röst och tydligt språk för disciplin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.