Hur många husdjur Can I Keep?

Hur många husdjur du kan hålla normalt bestäms av vilken stad du bor. I de flesta amerikanska städer, förordningar ofta begränsa antalet hundar till två, och kan också begränsa antalet katter. Andra husdjur som råttor, kaniner, får marsvin, fåglar eller hamstrar har också ett antal gräns i ditt område. Det bästa sättet att ta reda på om du för närvarande överstiger motsvarande antal husdjur är att ringa till ett lokalt djurkontroll avdelning. Detta kan hjälpa dig avgöra om du ska hitta hem för några av dina husdjur, eller kan hjälpa dig avgöra om du ska lägga till fler husdjur. Naturligtvis är en annan faktor inte bara antalet husdjur du behålla, men även din förmåga att ge dem lämplig vård. Du bör definitivt ha resurser att tillhandahålla tillräckligt med mat, boende och kunna betala för veterinärvård för någon av husdjur du äger. Ibland lagar om husdjur utesluta oregistrerade områden i en stad. Detta innebär att den normalt områden utanför stadsgränsen, eller landsbygden är mindre troligt att införa restriktioner på antalet husdjur du kan hålla. Återigen, måste du kunna ta hand om dessa djur på ett lämpligt och säkert sätt.

Även med lagar som ger dig rätt att äga ett visst antal husdjur, sällskapsdjur som blir till olägenheter för andra grannar, som ständigt skällande hundar, kan begränsa dina rättigheter. Människor har framgångsrikt stämt grannar och hade husdjur bort från hem eftersom djurets beteende störde en annan ägare rätt att njuta av egendom. Om du har en hund som skäller ofta, anser djur utbildning för att minska skäller, eller hålla djuren inomhus så mycket som möjligt för att minimera störning till grannar. Vad du definierar som ett hushåll sällskapsdjur får inte faktiskt anses vara en av statliga eller lagar stad. Till exempel, om du håller ormar, illrar, eller importerade djur, kan de anses exotiska djur. Du bör kontrollera lagar innan du skaffar en sådan sällskapsdjur, och vara beredd att ansöka om tillstånd att hålla exotiska djur. Dessutom krävs ofta en varg /hund passerar ett särskilt tillstånd och registrering om hunden är minst 50% varg, eftersom det tekniskt sett en varg är ett vilt djur.

En annan kategori av djur som inte kan betraktas som husdjur är små husdjur. Oavsett hur mycket du älskar din tjocka magar gris eller miniatyr häst, kan det ändå betraktas som ett husdjur och inte ett husdjur. I städer och förorter inställningar, kan människor vara begränsad äger "husdjur" och kan behöva extra mark eller särskilda tillstånd för att äga dessa djur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.