Hur kan jag spara pengar på Pet Care?

Husdjursartiklar är dyrt. När det är sant att det inte finns något pris stor nog att betala för sällskap och kärlek som en PET ger, det är också sant att Pet Care ibland kan vara ganska tungt för plånboken. I genomsnitt kostar det amerikanerna 1. 500 $ US dollar (USD) per år att ta hand om en katt och nästan $ 2000 USD för en hund. Om du har ett husdjur eller funderar på en, här är några saker du kan göra för att sträcka på Pet Care budget utan att påverka livskvaliteten för din fyrbenta kamrat.

Köp inte ditt husdjur. Inte bara renrasiga djur dyra, men de är också mer benägna att genetiska och över-avel. Anta ett husdjur från en kvinnojour det är billigare, sparar liv och hjälper stoppa avel cykeln. Även om ditt hjärta är inställd på en viss ras, kanske du kan hitta det i ett härbärge, så titta där först.

Försök inte spara pengar på mat. Köp av högsta kvalitet sällskapsdjur finns tillgänglig hos din veterinär eller åtminstone handla hos sällskapsdjur mataffärerna. Aldrig köpa generic sällskapsdjur i snabbköpet, eftersom det saknar näringsvärde och är full av spackel och biprodukter som kan bidra till en mängd olika sjukdomar som diabetes, matsmältningsproblem, och urinvägsinfektioner. Att köpa livsmedel av hög kvalitet kommer att spara tusentals dollar i Pet Care på lång sikt. En annan kostnad som faktiskt sparar du pengar är att spay eller neutral ditt husdjur. Det kommer att minska roaming, vilket kan resultera i olyckor, och eliminera risken för vissa cancerformer, perineal bråck, och prostataförstoring.

Om veterinären tjänster utom räckhåll, överväga alternativ såsom mobila kliniker, universitetssjukhus och veterinär högskolor. Vissa djuraffärer, inklusive Petland och Petsmart erbjuder vaccination och rutin sällskapsdjur vård av SAKAB för en låg avgift. Du kan också lära dig att sköta ditt eget vacciner, klippa hundens klor, och tillhandahålla grundläggande grooming. Du kan även bli certifierad i Pet Första hjälpen på din lokala Röda Korset. Lära sig hur man hanterar första hjälpen (småsår, spillror, etc. ) och i nödsituationer kan göra en värld av skillnad.

Slutligen anser sällskapsdjur vårdförsäkring. För så lite som $ 20 US-dollar per månad, kan du ha upp till 80 procent veterinär räkningen täckning, vilket innebär att du inte behöver tänka två gånger om en stor kostnad kommer runt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.