Hur kan jag Minimera Dog allergier?

Oräkneliga djurhärbärgen och veterinärer har tagit i husdjur som en följd av ägarens hund allergier. Detta är olyckligt för sällskapsdjur, eftersom många av dem avlivas oavsett hur söt eller kärleksfull de kan vara. Men undersökningar visar att var fjärde allergiker vägra att ge upp sina kamrater trots allergiska reaktioner. Dessa ägnade hundägare följa sannolikt några enkla steg för att minimera hund allergier och undvika att avstå från sina djur till ett ovisst öde. Grundlig städning, regelbunden skötsel av djur, och ett besök på en IMMUNOLOG är mycket effektiva för att minska hund allergier.

Hund allergier är oftast resultatet av ilska och /eller bakterier i hundens saliv. Mikroskopisk allergener på djurets päls kan bli luftburen eller helt enkelt överföras från hund till människa genom fysisk kontakt. Förhindra eller minimera spridningen av dessa allergener kan underlätta hund allergier. Den första och viktigaste sättet att minimera hund allergier är att se till att din hund är i optimal hälsa. Varje annan metod för att minska allergier blir verkningslös om ditt husdjur lider av näringsbrist, depression, ångest, eller hennes egna allergier. Mindre än optimal hälsa kommer sannolikt att hunden att kasta sin rock mer än genomsnittet en eller två gånger om året, att öka den mängd ilska som lämnar hunden.

kosttillskott och /eller ett högkvalitativt hundfoder kan bidra till att förhindra icke-säsong shedding. Nervositet och depression kan också orsaka en ökning av spridningen. Dessa villkor kan åtgärdas genom hundens veterinär. Det är också en bra idé att låta honom eller henne veta att du lider av hund allergier.

Frequent husdjursvård som bad och tandborstning, kan kraftigt minska hund allergier. Det finns även speciellt formulerade schampo och balsam att hjälpa till med hund allergier. Helst den person som lider av allergier bör inte utföra grooming. Om det är en icke-allergisk person i hushållet, han eller hon kan borsta hunden dagligen och badar honom varje vecka. Bathing oftare får torka ut hundens hud, vilket är kontraproduktivt. Om det inte är ett icke-allergisk person i hushållet, överväga att göra varje vecka besök av en professionell groomer eller hyra ett kvarter tonåring att göra grooming för dig.

Tvätta alltid händerna efter att röra din hund, i synnerhet innan du rör ditt ansikte eller mat. Undvik kontakt med hundens saliv genom att avråda henne från att slicka och kyssa dig. Det är en bra idé att behålla en del av ditt hem, t. ex. sovrummet, strikt tabu att ditt husdjur för att skapa en miljö som är helt fria från allergener. När källan till allergener, dvs din hund har vårdat, kan du minimera hund allergier genom att minska ilska i ditt hem. Undvika heltäckningsmattor är det bästa sättet att förhindra att det byggs upp av allergiframkallande ilska. Om du har mattor, investera i en högpresterande dammsugare med en stor partikelmassa luftfilter (HEPA)-systemet. Även icke-heltäckningsmattor bör dammsugas, eftersom svepande kan uppröra ilska och släppa den i luften. Dammsugning möbler, madrasser och sängar hund, samt att täcka dem med ogenomträngliga, tvättbara överdrag, är också hjälpsam.

Var rädd om ditt hem med god ventilation är också viktigt att minimera hund allergier. Använda HEPA eller elektrostatiska luftrenare i hemmet har visat sig signifikant minska hund allergier.

Mediciner att behandla allergiska symtom kan också användas för att minimera hund allergier. Beroende på svårighetsgraden av symtomen, över receptfria läkemedel kan vara tillräckligt. För mer allvarliga fall av hund allergier, en immunologi eller allergolog kan administrera allergi skott under en period av veckor som kan avsevärt minska allergiska reaktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.