Hur hittar jag ett fint hem till min katt?

hitta ett bra hem för din katt kan ta lite tid och uthållighet. Det bidrar till att angripa problemet genom olika metoder, eftersom det tyvärr finns fler katter än vad som skulle vara ägare. Det kan också hjälpa att inte ta ut pengar för en katt, men samtidigt bör den nya ägaren få ekonomisk möjlighet att ta hand om djurets behov. Ett bra ställe att börja när vi letar efter ett bra hem för din katt är att tala med din veterinär. De kan ha kunder som nyligen har förlorat ett djur och kan vara villiga att ta in en äldre katt som behöver undsättning. Veterinärer är också en bra resurs för att finna räddning organ, som kan vara villiga att humant skydd katten tills den kan placeras.

Dessutom kan man skicka anteckningar på anslagstavlor för att hitta ett bra hem för katten . Många tidningar erbjuder nu gratis listning tjänster för annonser som bara visas i tre till fyra dagar och är för poster under ett visst pris. Internet är en annan bra källa för att hitta ett bra hem för din katt, eftersom man kan använda flera olika företag att annonsera, oftast utan avgift, kattens tillgänglighet.

Glöm inte att prata med vänner och bekanta när vi letar efter ett bra hem för din katt. Ett djur kärleksfull vän kan vara villiga att ta på en katt, eller kanske känner någon annan som skulle älska ett husdjur. Med vänner, kan man betona fördelarna med att äga en mogen katt, men inte gör falska påståenden om djuret. Till exempel, en katt som inte är skräp tränad bör inte marknadsföras som sådana.

För många, katten måste tas till ett skyddsrum. Beroende på den politik som djurhemmet, betyder det att katten får avlivas om skydd inte kan hitta ett bra hem för din katt. Dessutom, om en katt är sjuk, kan det också dödshjälp. Vissa kvinnojourer har en icke-euthanization politik med friska djur. Man kan åläggas att betala en donation för att lämna djur där, vilket hjälper att hålla djuren vid liv.

Om någon är allvarligt motsätter sig att djuret avlivas, kan man leta efter skyddsrum eller rädda organ som kommer att ta djuret tills de hittar ett bra hem för katten . Å andra sidan, beslut om vad som utgör ett bra hem för din katt inte längre är i dina händer när du avstå från ett djur till ett skyddsrum. Därför kan det hjälpa, om möjligt, hålla fast djuret hemma lite längre, eller betala för att det skall gå ombord för att ha något att säga vem som slutligen får anta din katt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.