Är Cockroaches aktiv under dagen?

Cockroaches vanligtvis är aktiva under dagen. De föredrar att röra sig på natten, och de drar sig för att både naturligt och artificiellt ljus. Till exempel, om en person går in i ett mörkt rum som är angripna av kackerlackor och tänder ljuset, är han sannolikt att få se dem skingras och gömma sig. Kackerlackor brukar vanligen gömma sig under alla tillgängliga struktur, apparater, lådor och soptunnor, tills ljuset släcks igen.

Även kackerlackor behöver föredrar att röra sig på natten och i skydd av mörkret, de kommer att utforska under dagsljus om det finns lite aktivitet från människor och andra djur. Till exempel är det inte ovanligt att någon ska skriva in ett kök eller badrum under dagen och hitta en kackerlacka eller två exponerade. Eftersom de dras till vatten, kan de ofta hittas lurar runt sänkor, rör, badkar och toaletter.

I ett försök att bli av med kackerlackor, folk försöker ofta vädra sina gömställen i dagsljus timmar. De bästa ställena att titta redovisa under apparater, såsom spisar, kylskåp, diskmaskiner och tvättmaskiner. De kan också gömma sig under, i och omkring burkar skräp, särskilt de som används för sopor i motsats till papper papperskorgen. Bör dock eftersom kackerlackor kan äta nästan vad som helst, inklusive pappersprodukter, returpapper korgar inte glömmas bort som potentiella gömställen. Ett annat typiskt ställe att fånga kackerlackor under dagen är inne i en garderob. Det är inte ovanligt att hitta kackerlackor gömmer sig i skor och hattar. De kan hittas i hörnen av garderober, både på golvnivå och taknivå. Om en garderob är både fuktigt och mörkt, mört är ännu mer benägna att ta skydd där under dagtid. Även dresser lådor används som gömställen. P

Cockroaches är också kända för att spendera tid i köksinredningar. Man kan hitta dem gömma sig i sprickor, sprickor, och hörn skåp som innehåller livsmedel liksom de som helt enkelt hålla fat och bestick. Annan mörk gömmer rymden är en blöja hink. Kackerlackor är ofta lika attraherad av blöja behållare som de är soptunnor.

Även kackerlackor är oftast nattaktiva, kan de ses oftare under dagen om ett hus har ett stort angrepp. Av någon anledning, kackerlackor verkar känna sig säkrare vågar ut när det finns ett stort antal av dem inom en fastighet. Dessutom är den asiatiska kackerlacka en art av kackerlacka som dras till ljus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.