What Do Dogs Do All Day När ägarna är på jobbet?

Många ägare undrar vad deras husdjur är upp till medan ägarna är borta. Människor har gått så långt att få sina husdjur ett husdjur eller att ta sin hund till en envis dagvård så att deras husdjur inte blir alltför uttråkad under dagen. Men vad gör hundarna egentligen gör hela dagarna när deras ägare är på jobbet?

Hundar har en känsla av daglig rutin, så de flesta kommer att falla in i ett mönster av att sova och leka med tugga leksaker eller ben, om sådan finns. Vissa hundar njuta av att titta utanför, så om din hund är en av dessa, gör det enkelt för hunden att visa utomhus. Eftersom vissa obebodda hundar kommer att bli uttråkad om den förvaras inuti utan stimulans, kanske du tycker att det är klokt att få en sällskapshund.

Stor föda upp hundar, i synnerhet, behöver en hel del fysisk aktivitet, så dessa hundar kan vara mindre kooperativa om de lämnas ensamma ofta. Hundvalpar behöver aktivitet på grund av sin höga energi nivåer, även om de kommer att tröttna snabbare. Planera i förväg, lämna lämplig hund leksaker och säker ben för din hund. Valpar är mer sannolikt att skada huset och även få olyckor när du är borta.

Hundar med problem separationsångest kan behöva ha sällskap när du inte är hemma. Alternativen finns en sällskapshund, en hund sitter, eller envis dagvård. Användningen av en låda för din hund kan få honom eller henne att känna sig trygg, precis som det är hans eller hennes eget rum. Denna praxis kan vara särskilt användbart för unga eller aktiva hundar, eftersom de kan vara mer benägna att ströva omkring i huset och söka äventyr, som skulle visa sig att tugga dina skor eller möbler.

Vissa raser är mer benägna att skälla på ljud eller sevärdheter de utsikten från fönstren. Även andra hundar kan tjuta och gnälla när du är borta. Dina grannar kommer förmodligen att berätta om din hund är skällande, tjutande eller vinande överdrivet.

Ta en hund på en promenad innan du lämnar är ett bra sätt att få hunden lite träning och uppmuntra en lugnare vänta på dig att återvända. Animal utövare föreslå en 45-60 minuters promenad på morgonen för mest aktiva, vuxna hundar om det kommer att vara ensam hemma hela dagen. Du bör kontrollera med din veterinär, dock, om yngre hundar, äldre hundar eller hundar som inte har varit fysiskt aktiva. Du kan också använda hundens mat för att hålla honom sysselsatt genom att placera behandlar inuti en hund leksak för att göra hunden arbeta för en belöning. Ges också dividera hundens mat i flera mindre skålar placeras runt huset. Eftersom många hundar föds upp för att ha ett jobb, forskning vilken typ av fysisk eller mental stimulans din ras behov. Olika raser avlas för att jaga, vakta eller besättningen. Lydnadsträning, tricks och hinderbana utbildning är också en god psykisk och fysisk stimulans för vissa hundar.

Många hundägare har haft denna erfarenhet: Hunden följer ägaren mot dörren som ägare blad, som om hunden vill ta en tur, eller åtminstone inte komma på efterkälken. Då ägaren minns något han glömde och återvänder till huset. Hunden är redan på väg mot hans eller hennes säng och tycktes acceptera med lite motstånd att ägaren är borta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.