Vilka steg för Inbrotten en hundvalp?

Det första man måste förstå om inbrott en valp är att olika åtgärder och förfaranden som kommer att krävas beroende på dess ålder. Medan de flesta valparna gå och titta runt i slutet av sin första veckorna i livet, de troligen inte kommer att redo för äkta inbrott på den punkten. Snarare inbrott en valp beror på den fysiska och psykiska mognad av en hund. Vidare skall förvarnade att det kommer att ta tålamod att träna en hund. Detta gäller särskilt när uppgiften är att utbilda en valp.

Förstå de fysiska begränsningar av en valp. Inbrotten en valp innan den når 12 veckor kommer sannolikt vara en omöjlig uppgift. De muskler som reglerar urin och avföring utsöndring har inte utvecklats tillräckligt för att ge djuret full kontroll över vad den gör. Försöker sätta valpen på ett badrum schema på denna punkt kommer förmodligen sluta i frustration för både dig och hunden. I stället för att fokusera på vad du inte kan göra, ta en titt på vad som kan göras.

andra, då den roll instinkt inbrott en valp bör inte underskattas. Även om många kanske svär det är inte fallet, de flesta valparna föredrar att vara rena, särskilt när det gäller utsöndringsorganen aktiviteter. De föredrar att gå till en plats som används för ändamålet. Så försök papper utbildning hunden. Detta innebär, efter matning och vattningarna, sätta hunden på papper och låter det gå. Papperet skall vara skiktad, så den övre skikten kan tas och kastas bort. Kommer dock bottenskikt behålla doften, vilket ger valpen en ledtråd om var hans framtida uppdrag bör göras. Detta kommer att förstärka idén i valpens ihåg att det finns lämpliga platser och olämpliga ställen att gå.

tredjedelen när hunden är 12 veckor gammal, börja kennel träning det. Detta innebär att placera hunden i en låda och gör det endast när direkt är övervakad. Varje gång hunden tas ut, ta genast den utanför så att den blir idén. Om äldre hundar är närvarande, ta ut dem också så valpen får lära sig vad som förväntas. Medan vissa anser kennel utbildning grym, hundar föredrar att ha en säker, slutna utrymmen. Se bara till att det inte är kvar i kenneln hela dagen.

fjärde, efter en hund har tränats kennel, inbrott en valp blir det sista steget. House utbildningen förutsätter att låta hunden bo i huset utan direkt tillsyn hela tiden. Om hunden någonsin grips på bar gärning inne omedelbart skälla på hunden och ta den utanför för att avsluta. När det går utanför, ge den massor av beröm.

femte förstå den process som krävs för att internt träna något djur kommer att få några bakslag. Se, när utbildningen börjar, att göra det på ett ställe där mässar lätt kan rensas upp. Lövträd och golv kakel är bättre än matta av uppenbara skäl. Även om det kan bli frustrerande, aldrig ta denna frustration ute på hunden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.