Vilka olika typer av Hund Koppel?

Hund Koppel finns i en mängd olika material, längder och stilar som passar alla hundägare och syfte. Vissa hund koppel är infällbar, vissa är utformade för att gå två hundar samtidigt, och några har gjort mycket kort för att hålla hunden nära till ägaren. Den typ av koppel som bäst är beroende kommer till stor del på storleken på hunden, sin personlighet, och det område där du kommer att gå. Den starkaste hund koppel är kedja koppel som håller upp bäst om hunden är en tuggar. Chain hund Koppel finns i olika mätare från mindre kedja länkar till större, tyngre kedja. Handtagen på dessa hund koppel är tillverkade av läder.

Woven nylon hund koppel är också mycket bra, men om din hund har en tendens att bita i koppel när hon gick, kommer det håller inte på med tiden liksom en kedja koppel. Dessa hund Koppel finns i många bredder och färger och vissa har mönster eller logotyper som vävts in i materialet.

Leads är speciellt korta hund koppel med omkring 14 inches (35 cm) -- till för att hålla hunden nära. Leder används ofta när man går stora hundar genom trångt offentliga platser. Leder också används med aggressiva hundar. Vissa hund koppel kombinera bly och koppel i ett. Den samordnande delen är kopplad till ett längre koppel, vilket gör detta till ett praktiskt val för promenader som går från högt trafikerade områden, till landsbygdens parkområden och tillbaka. En indragbar hund koppel är inrymt i en liten, plasthölje konstruerade för enkel handhållen manipulation. En utlösa eller knappen släpper koppel, gör det möjligt att RULLA upp till 15 fot (4,5 meter) eller mer. Annat tryck på utlösande kommer tillbaka i koppel. Indragbar hund koppel är bättre lämpade för mindre raser eller skötsam större hundar. En alternativ typ av hund koppel är tillverkade av töjbart nylon, tillåter hunden att utforska lite utan att rycka ägaren tillsammans. Dessa hund koppel öka från cirka fem meter långa (1,5 meter) till cirka tio fot (3 meter). Om du ska gå två hundar samtidigt, hålla två koppel kan vara krångligt i bästa. En lösning är att få ett koppel som att gå två hundar. En enda koppel leder till en stål ring som två separata koppel är monterade, bildar ett Y. Dessa hund koppel hålla hund kompisar från kors och tvärs varandra, eller kör framåt och bakom varje annan.

Om du redan har en trevlig koppel att fungera som stam på Y, kan du få en koppling att gå två hundar. En skarv är en stål ring med två leder bifogas. Anslut bara din befintliga koppel till stål-ringen skarv och du är på väg. Om du är en professionell hund Walker du kan överväga att mer än en skarv, med tanke på att koppel fungerar bäst med hundar i ungefär samma storlek och kondition.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.