Vilka egenskaper är tyska vallhundar Känd för?

tyska herdar är populära hundar på grund av deras personligheter. Enligt American Kennel Club, tyska herdarna är en av de raser som har legat stadigt populär under de senaste tre decennierna. Om du funderar på den här typen av hund, här är några riktlinjer för vad man kan förvänta sig i form av personlighet och beteende.

tyska herdarna är atletisk djur som alltid är på resande fot. De är ett bra val för folk som gillar att ta långa promenader och inte har något emot det tunga motion krav och ett dåligt val för lägenhet-invånarna, eftersom tyska herdarna kan vända destruktiva när uttråkad. På grund av sin skyddande personlighet, dessa hundar också kräva omfattande socialt umgänge för att undvika angrepp mot främlingar och överdrivet skällande. De behöver också lära sig tidigt hur man hanterar barn och andra djur. Medan de blir utmärkta husdjur, hyper tyska herdarna tenderar att kväva allt som rör sig, så det är viktigt att de lär sig sina gränser tidigt. Spaying /kastrering hunden vanligtvis gör stor skillnad, och ägare uppmanas att göra det så tidigt som möjligt. är tyska herdar mycket hängivna hundar, mycket lojala mot sina ägare, och fullständigt orädd när det gäller att skydda sina nära och kära. I sin tur dessa hundar har starka känslomässiga behov. Människor som bara letar efter en säkerhet hund ska hålla sig borta från tyska herdarna, eftersom denna ras är i ständigt behov av mänsklig uppmärksamhet. Om du inte har tid eller engagemang, det är inte rätt ras för dig.

Tyska herdar är utmärkta hundar för människor som är villiga att åta sig att deras utbildning och vård. På grund av deras temperament, kommer tyska herdarna söka ständig uppmärksamhet och praktiskt efterfrågan som skall ingå i den dagliga verksamheten. Om du har problem med en hund som springer runt fötterna, är detta inte rätt ras för dig.

Beroende på avel kan tyska herdarna vara underbara djur eller en skuld, så det är viktigt att välja ett djur som har fötts upp på ett ansvarsfullt sätt. Aldrig köpa en hund från en "bakgård" uppfödare. Kontakta antingen lokala AKC eller bege dig till närmaste skydd, där du kan välja rätt ålder och personlighet för att passa dig och din livsstil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.