Vilka är de olika typerna av hund halsband?

träna din hund att sitta eller stanna, paraderade henne på en utställning, eller ta en promenad längs stranden alla kräver rätt typ av hund halsband. Olika typer av hundens halsband är utformade för valpar, utbildning, retbara mumlande, större hundar, eller motion. De finns i många material än fylla utmärkande funktioner, så utrusta dig och ditt husdjur med det rätta. Den vanligaste typen av hund krage är spännet sorten. De är precis som en människa bälte. En plan eller lätt rundade del av materialet fäster en metall spänne som justerar i storlek genom att montera in fördelade hål. Låsbeslaget kragen kommer i nylon, läder, eller naturliga tyg i flera färger och mönster. Du kan ha din pooch namn bränns in designer läder eller broderade på slitstark nylon.

varianter av denna grundläggande kragen uppfyller vissa säkerhetsfunktioner. Med utbrytarrepublikerna krage var konstruerat för att dra isär under mycket stress, såsom din hund att fånga sig själv på ett staket post och kan sätta i halsen. En del är utrustade med "release" flikar som snap isär kragen på mindre tid det tar att SPÄNNA. Förbudet bör väljas utifrån dina önskemål och din hunds vanor.

utvecklades Utbildning kragar särskilt för att hjälpa dig att träna din valp eller antas hund. Dessa är utrustade med olika sätt att kommunicera "gör inte så" till hundar utan missbrukar eller skada dem. För att undvika missöden, lyssna på en expert hund tränare när du köper och använder dessa flänsar i kombination med en ansvarsfull bildning områden.

Choke kragar ut som medeltida tortyr redskap, men det har visat sig skada hundar mindre än andra typer av utbildning halsband. Perfekt för stora hundar, en kväva krage har vinkelrät metall stift jämnt fördelade runt insidan av kragen. När du Yank på bifogade koppel, det stift prod hundens hals. De fördelar trycket över hela kragen och inte koncentrera den på luftstrupen. När det används på rätt sätt, kommer detta säkert hindra din hund från att köra iväg och drog på bly, eller hoppar.

Andra typer av utbildning halsband är slip, eller choke, typ. Dessa utgör en Slipknot, snarare än en fast storlek, så när du drar på bly, krymper kragen diameter. Dessa halsband är tunga, slitstarka, och låta dig "rätt" hundens oönskade beteende med ett snabbt ryck. Även metall kedja är ett populärt val, de kommer också i flätad metall, läder eller nylon. Du kan även länka koppel på ett sådant sätt att det blir en fast krage, lämpliga för tillfällig promenader.

Den sista typen av hund halsband är grimma. En grimma löper runt nosen på hunden vid sidan av halsen för mer exakt kontroll. Är dock en snara inte förväxlas med en munkavle som begränsar din hund från att öppna sin mun. En grimma kan din hund att dricka, bark, gäspningar, och acceptera behandlar. Vissa lärare rekommenderar detta för vissa hundar som svar på subtila bogserbåtar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.