Vilka är de olika typerna av Cockroaches?

enkelt en av de mest hatade av alla insekter, bottnar kackerlacka från Blattodea Beställ och kan delas upp i sex familjer med nästan 4. 000 olika arter. Även om det finns en omfattande lista av olika typer av kackerlackor finns runt om i världen, bara ett fåtal sorter utgör faktiskt en olägenhet för människan.

Den typ av kackerlackor som är mer allmänt kända och oftast invadera hem och företag är tyska kackerlacka, den amerikanska kackerlacka, och Orientalisk kackerlacka. Den tyska kackerlacka är framträdande kackerlacka pest av bostäder, restauranger och andra utrymmen där mat finns. Tyska kackerlackor reproducera extremt snabbt, och eftersom de är nattdjur, de ofta inte upptäcks förrän det finns ett angrepp. Tyska kackerlacka är mycket motståndskraftigt mot vanliga bekämpningsmedel som används i hushållet skadedjursbekämpning.

Likaså är det amerikanska kackerlacka också vara en fruktansvärd hushåll pest. American kackerlackor är större än tyska kackerlackor och har vingar som möjligt för dem att flyga. De föredrar varmare klimat och därmed invadera hem för skydd i områden där temperaturen är svalare. Den amerikanska kackerlacka, som ibland kallas waterbug, inte reproducera i samma takt som den tyska kackerlacka och anses lättare att eliminera.

Andra typer av kackerlackor omfatta Asien kackerlackor, kubanska kackerlackor, Smokybrown kackerlacka, Wood kackerlackor och Surinam kackerlackor. Med undantag för ovannämnda välkända pest olika kackerlackor, finns det många arter av kackerlackor som undviker mänsklig kontakt tillsammans. Kackerlackor varierar i storlek och färg med infödda i tropiska områden är de största. En av de största arterna av kackerlackor är Madagaskar väsande kackerlacka. Denna mångfald av väsande kackerlacka är, av skäl unbeknownst för många, ett populärt husdjur.

I naturen, kackerlackor utgöra en näringskälla för fåglar, fladdermöss, och andra små djur. Kackerlackor är allätare varelser och kommer att dras där det finns gott om livsmedel. Även kackerlacka infestationer i ett hem eller företag kan innebära mycket påtagliga hälsoproblem, många människor helt enkelt anse dem obehaglig på grund av utseende. Ett angrepp i ett hem eller företag normalt inte kan tas om hand utan att anlita en professionell exterminator.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.