Vilka är de olika typerna av Cat lås?

Från spännen, att bryta presentreklam, till bling, råder det ingen brist av stilar katt krage som uppfyller alla behov! Du kan få en som passar din kisse personlighet eller en som är rent utilitaristiska, en krage som skyddar ditt husdjur från klättring olyckor eller ett som är anpassat.

Traditionell spänne kragar kommer huvudsakligen i nylon eller läder. Buckle krage är bra för äldre katter som har saktat ner eller för innekatter. Lädret kan vara dubbade eller Bejeweled, sydda eller slätt. Nylon halsband finns i en mängd olika färger och mönster också.

För aktiva katter som gör mycket klättring, en utbrytning halsband kan vara ett bättre val. Dessa katt krage är utformade för att öppna om katten får den fångas på något. I detta fall skulle kattens vikt orsaka fästelementet att "break-away" och släppa ditt husdjur. Vissa människor tycker inte om utbrytning halsband, eftersom katten kan förlora dem och alla bifogade taggar. Andra anser att ersätta taggen och kragen är ett litet pris att betala för det kanske räddar livet på sällskapsdjur.

Mest utbrytning katt kragar är gjorda av nylon och liksom spänne nylon halsband, finns i en oändlig variation av färger och stilar. Det utbrytning fäste liknar fästelement på Fanny förpackningar och mjuka väskor, förutom att det inte "klick" i ett låst läge. Att ta bort den, behöver du inte pressa sida spakar. Enkelt dra fästelementet isär kommer att släppa det om tillräckligt tryck tillämpas.

Om ditt barn gillar bling, finns det mycket att välja mellan designer katt halsband. Flesta juvelen halsband funktionen spännen och vanligtvis bärs av innekatter. En online-försäljare erbjuder australiska kristallerna i enskilda ramar, mousserande mot finaste italienska läder. Annan erbjuder handgjorda katt halsband prydda med pärlor, strass, cubic zirconia och spetsar. Priserna varierar mycket på juvelen katt halsband, från några få dollar till över 100 USD. Now that's bling ens en katt kan inte sticka svansen mellan benen till! Om din katt inte gillar att ha identifikation taggar, kan du överväga personlig katt kragar. Dessa nylon halsband är djärvt märkta med ditt telefonnummer och namnet på din katt. I händelse din Kitty försvinner, kan präglade kragen inte får missa!

med de miljoner katter som tyvärr förlorade och förstörda varje år, är det absolut nödvändigt att spay eller neutral ditt husdjur. En identifiering tag eller personliga krage kommer också att skydda ditt husdjur från att vara permanent eller att hamna på den lokala pund. ID-taggar och personliga halsband katt är billiga och ett litet pris att betala för försäkringar som de tillhandahåller. När allt är inte din kitty värt det?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.